Megjelent az új Toughbuilt mágneses vízmérték család!

Új Toughbuilt mágneses vízmértékek és lejtésmérők

A Toughbuilt vízmértékek tartósságot, pontosságot és sokoldalúságot biztosítanak a munkavégzés során

A Toughbuilt ismét egy új termékcsaládot jelentett meg, a legújabb innovatív termékeivel az egyszerűbb szintezési feladatokon kívánja segíteni. A Tougbhuilt vízmértéket már első ránézésre is a robosztus felépítés jellemzi, amit ismét a ipari felhasználók igényeire szabtak.

Nézzük meg, pontosan milyen termékekről is van szó:

Toughbuilt mágneses vízmértékek

Toughbuilt mágneses vízmérték

Az új Toughbuilt vízmérték 23, 60 és 120 cm hosszban érhető el. A libellákat mindegyike háttérvilágítással rendelkezik, mely megkönnyíti a szintek leolvasását még a sötétebb helyeken is. A vízmértékek mindegyike nagyon masszív alumínium profilból készült a végén ütésálló végekkel a még nagyobb tartósság érdekében. A libellák szintezéi pontossága 0,01 mm / mm.

Toughbuilt Torpedo vízmérték

Toughbuilt Torpedo vízmérték

A Torpedo vízmérték is beépített erős mágnessel gyors, pontos és egyszerű szintezést tesz lehetővé. A vízmértéken négy különböző libella található: 0°, 30°, 45° és 90° ami megkönnyíti a különböző szerelési alkalmazásokat. Ezenkívül a vízmérték felső részén praktikus horony is található a csövek és vezetékek pontosabb igazításához.

TOUGHBUILT POCKET szintező

Toughbuilt Pocket Level - zseb vízmértéke

A 360 fokos zsebszintező használható mérésre, ellenőrzésre vagy akár beállításhoz is, az elforgatható szögmérőnek köszönhetően. A mindössze 200 grammos és 9 cmes eszköz akár a nadrágzsebben is elér, a beépített mágnessel minden fémes felületen gyorsan rögzíthetó. A szintezőeszköz felső részén V alku horony biztosítja a könnyebb rögzítés csövekre és vezetékekre is.

 

Tekintse meg Toughbuilt mágneses vízmértékeinket: