Termékcsoport
Bevásárlókosár

Nivel NL540G digitális forgólézer RD200 jelfogóval

Nivel NL540G digitális forgólézer RD200 jelfogóval
Nivel NL540G digitális forgólézer RD200 jelfogóval
Nivel NL540G digitális forgólézer RD200 jelfogóval
Nivel NL540G digitális forgólézer RD200 jelfogóval
Új termék
Nivel NL540G digitális forgólézer RD200 jelfogóval
Nivel NL540G digitális forgólézer RD200 jelfogóval
Nivel NL540G digitális forgólézer RD200 jelfogóval
Nivel NL540G digitális forgólézer RD200 jelfogóval
Nivel NL540G digitális forgólézer RD200 jelfogóval

Termék adatai:

Nivel System NL540G forgólézer

Többfunkciós zöld lézerfényű univerzális digitális forgólézer.

A Nivel System NL540G forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műszer használható vízszintes, ferde- és akár függőleges (90°-os elfordítás után) síkon is, utóbbival akár párhuzamos vagy derékszög kijelölésére is van lehetőség.

Az NL540G általános építőipari munkákhoz készült, kiemelkedő tulajdonsága a tartósság, az időjárási körülmények szembeni ellenállóképesség és a hatékony Li-Ion akkumulátor, mellyel akár több napon keresztül is használható. Az eszköz használata intuitív és felhasználóbarát a vezérlőpanelen elhelyezett gomboknak és a távirányítónak köszönhetően.

• minden ami szabad szemmel látható – a kiemelkedően erős zöld lézerfény épületen belül akár 15 méterig is szabad szemmel jól látható.
• még nagyobb munkavégzési tartomány – a lézer detektor lehetővé teszi kültérben az akár 500 méteres munkaterületet, növeli a pontosságot és javítja a szintezést.
• ferde sík kijelölése manuálisan - a lézersugár egy vagy két irányba (X és Y) digitálisan dönthető ± 5° tartományban, ennek köszönhetően lejtések kialakítása két pont között egyszerűen még egyszerűbben elvégezhető.
• univerzális használat - a készülék a hátuljára fektetve függőleges szintkijelölésre, merőleges és párhuzamos beállításra is alkalmas – pl.: zsaluzat állítás, alap derékszögének kijelölése
• gyors önbeállás – a műszert gyorsan és pontosan beállítja a digitális kompenzátor, valamint a „magassági riasztás” funkció kiküszöböli a hibás mérések végrehajtását amennyiben elmozdulna lézer.
• egyemberes használat – csupán egy ember szükséges a teljes szintezési feladatok elvégzésére
• minden a dobozban – az NL540 alapfelszereltségéhez tartozik sok praktikus kiegészítő, melyek a munkát elősegítik (lézer detektor, detektor tartó, Li-Ion akkumulátor és töltő, lézerszemüveg, lézeres céltábla, merev hordtáska)
• munka minden körülmények között – a masszív fémházas keret (üvegburkolattal) védi a forgófejet a mechanikai, valamint az időjárás által okozott sérülésektől. A teljesen zárt burkolat (gumi burkolatokkal kiegészítve, melyek védik az ütésektől) megfelel az IP54 szabványnak, így az eső és a por nem akadály számára.

KÖNNYŰ ÉS GYORS MÉRÉSEK

Az NL540G automatikus (motoros) szintező funkcióval rendelkezik, amely a bekapcsolást követően azonnal működésbe lép és pár másodperc alatt üzemkész az eszköz. A zöld lézersík nagyon jól látható, így akár még beltérben a falra vetítve referenciaként szolgál a vízszintes vagy akár a függőleges jelölésekhez. Kültérben a mellékelt érzékelővel egy pontos szintezőműszert kapunk, melynél a teljes munkafolyamatot egy ember tud kezelni. A pásztázó funkció lehetővé teszi, hogy a lézersugár csak egy tartományon belül legyen látható, így csak ott kapunk referencia lézervonalat, ahol épp a munkát végezzük.

UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Az NL540G forgólézer lehetővé teszi, hogy vízszintes és függőleges síkon is dolgozzon. Emellett a lézersík egy vagy két irányba (X és Y) digitálisan is dönthető, aminek köszönhetően a lézer használható olyan munkákhoz is, mint az aljzat készítése, vagy felület előkészítése térkő, játszótér vagy útburkolathoz - a tervezett vízelvezetés biztosításával. Az építési munkák során hasznossá válik a merőleges lézerpont, amely a generált lézersík tengelye merőlegesen. Ez a funkció biztosítja, hogy a lézersíkkal és a merőleges lézerponttal nagy pontosságú derékszöget vagy párhuzamot kijelölését tudjuk elvégezni. Kültéri munkáknál és nagyobb hatótávolság esetén a tartozék lézeres érzékelő teszi lehetővé a pontos munkavégzést 500 méteres (átmérőben) tartományban. A tartozék távórányival hatótávolsága 100 méter, melyről a forgólézer legtöbb funkciója állítható. 

PONTOS ÉS MEGBÍZHATÓ TERMÉK

A szintező legfontosabb eleme az elektronikus kompenzátor, amely kiküszöböli a vibrációt és biztosítja a precíz vízszintes síkot a munkavégzéshez. Az elektronikus kompenzátor a mágneseshez képest sokkal pontosabbak, ez különösen abban az esetben nagyon fontos, amikor a terepi méréseket olyan külső tényezők befolyásolják, mint pl. vibráció, munkagépek. Ezért az NL540 pontos és megbízható mérési eredményeket szolgálatat minden esetben. A berendezés por- és vízálló, minősítési IP54. Ezen kívül a forgófejet zárt üvegburkolat védi, a burkolatot pedig gumiborítás veszi körbe az ütések által okozta sérülésektől..

KÉNYELMES KEZELÉS

Az NL540 intuitív kezelőpanellel rendelkezik, a funkciók kezelése, beleértve az lejtés beállítást - manuálisan történik. A főbb funkciók a tartozék távirányítón keresztül is vezérelhetők. A forgólézer folyamatos működését a hatékony Li-Ion akkumulátor biztosítja, amely kb. 50 órás működést tesz lehetővé, valamint a Li-Ion akkumulátor előnye, hogy mentes a memóriaeffektustól – azaz nem csökken a teljesítménye túltöltés esetén sem. Az eszköz akár közvetlenül a hálózatról is táplálható és használható. A teljes készletet egy masszív műanyag koffer teszi teljessé, mellyel biztonságosan szállítható és tárolható az eszköz.

Alkalmazási területek:

 • területek szintezése, földmunkák
 • kertépítés, térkő és szegélykő 
 • kőműves munkák – beltér és kültér (alapok, falak, lépcsők, esztrich, zsaluzás, födém)
 • derékszögek kijelölésére, zsaluzás
 • kerítésépítés, függőleges beállításhoz
 • medence építéshez
 • burkolási munkák – parkolók, autóbeállók, teraszok kialakítás
 • összeszerelés és rendszerek – fa- és alumínium szerkezetek, álmennyezetek, üvegfalak szerelése
 • Szerelési munkák – vezetékek nyomvonala, aknák kialakítása
 • Mezőgazdaság, kertépítés

 

Szállítási csomag tartalma: 

 • NL540G forgólézer
 • RD200 lézeres jelfogó
 • NL-BR jelfogó léctartó
 • RC-5 digitális távirányító
 • AKU LI-ION – Li-ion akkumulátor
 • CH-6 – hálózati töltő
 • TR-G – mágneses jellap
 • GL-G – szemüveg
 • Koffer 
Nivel System NL540G forgólézer

Főbb technikai adatok

LézerfényZöld fényű (515 nm), class 2
Szintezési pontosság± 1,0 mm/10 m
Szintezési tartomány500 m (jelfogóval) – átmérőben
Önszintező képesség±5°
Lejtés beállítás± 10% X és Y tengelyen digitálisan
Kivetített lézersugarak1 x vízszintesen/függőleges (360°)
Forgási sebességÁllítható, max 600 f/perc
Szkennelő funkció0-10°-45°-90°-180°
Távirányítóvan - rádiós, 100 m hatótáv
Állványmenet mérete5/8”
Áramellátás7,4V (Li-ion, 4000 mAh) - 50 óra üzemidő
Környezeti védelemIP54
Működési hőmérséklet-20°C to +50°C
Méretek206 x 206 x 211 mm
Súly3,0 kg
Garancia2 év, magyarországi szervizzel
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.