Termékcsoport
Bevásárlókosár

Hírek és újdonságok RSS Feed

máj. 01 0 702
Tekintse meg a Nivel System aktuális kiemelt ajánlatát! A szórólap 2024.08.31-ig érvényes!A szórólapon lévő egyedi kedvezményeket keresse viszonteladó partnereinknél! ..
ápr. 21 0 35
PROFESSZIONÁLIS TAKARÍTÓ BERENDEZÉSEKKik vagyunk?2006. decemberében Holger Lepold gépészmérnök megalapította a SPRiNTUS GmbH-t Németországban. Célja világos volt: innovatív és kiváló minőségű tisztítóberendezéseket gyártani megfizethető árakon...
júl. 06 1 2295
Gépi földmunkavégzés egyszerűen a Nivel System termékeivelNapjainkban a gépi földmunkavégzés az egyik legfontosabb eleme mind a magasépítésben, mind pedig a mélyépítési munkafolyamatok során. Legyen az árokásás, térburkolás, parkolók és utak kial..
ápr. 28 0 309
ÚJ! Keresztlézer LILA lézerfénnyel A Nivel System CL4D motoros szintezésű piros és zöld keresztlézerek megjelenése már önmagában szokatlan volt a piacon, kiemelkedő pontossága miatt. Majd ezen tovább léptek és bevezették a KÉK lézerfényű változ..
márc. 26 0 269
Új termék Nivel NL540G zöld digitális forgólézerA Nivel Sytem NL540 forgólézer is zöldre vált!Megérkezett a népszerű Nivel NL540 digitális forgólézer testvére az NL540G. A testvérmodell megújúlt külsővel még jobb láthatóságot biztosít az építke..
febr. 26 0 343
Kibővült a Nivel System CL lézercsaládÚj CL1 vonallézerek általános szintezési feladatokhozBüszként mutatjuk be új Nivel System CL1 vonallézerünket ami a már korábban megszokott szerint piros, zöld és még vékonyabb kék lézerfénnyel is elérhető...
jan. 27 0 282
BELÉPÉS TELJES GÁZZALNAGY-PONTOSSÁGÚ ÉPÍTŐIPARI LÉZEREKA Nivel System csapata minden részletre odafigyel a termékek tökéletessé tétele során. Ez az oka annak, hogy a CL4D sorozatot egy új, olcsóbb, vörös sugárral rendelkező modellel - CL4D-R - ..
dec. 01 0 262
Megjelent az új Toughbuilt mágneses vízmérték család!A Toughbuilt vízmértékek tartósságot, pontosságot és sokoldalúságot biztosítanak a munkavégzés soránA Toughbuilt ismét egy új termékcsaládot jelentett meg, a legújabb innovatív termékeivel az..
szept. 08 0 404
Megjelent az új Nivel System forgólézer családTalán napjainkban a forgólézerek legfőbb előnyeiről már nem is kell említést tenni, de pár szóban talán nem árt az ismétlés. Ezek az eszközök már több, mint negyed évszázada is léteztek, persze akkor ..
aug. 19 0 595
Bemutatkozik az új Nivel System vonallézer családAz elmúlt években igen nagy teret hódítottak maguknak az úgynevezett „multi line” lézerek. Ez azt jelenti, hogy egy vonallézert több célra is fel lehet használni. A keresztlézerek hajnalán még csak..
Tételek 1 től 10-ig / összesen 11 (2 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.