Termékcsoport
Bevásárlókosár

Bemutatkozó oldal

Cégbemutató

A Bau Tools Kft. alapvetően építőipari mérőműszerek értékesítésével foglalkozik Magyarországon. Nivel System és a Hedue mérőeszköz márkák kizárólagos hazai importőre. Az amerikai Toughbuilt professzionális termékek legnagyobb hazai importőre. Saját garanciális és azon túli szervizzel rendelkezünk, márkafüggetlenül is. Minden kollégánk minimum 15 éves tapasztalattal rendelkezik az optikai és lézeres eszközökben. Alapvető célunk, hogy a mérési megoldásokra és igényekre mindig a megfelelő terméket kínáljuk.

Nivel System

2003-ban alakult, kizárólag építőipari méréstechnikai eszközöket gyárt. A cég központja Lengyelországban, Varsóban található. A legtöbb európai országban jelen vannak termékeikkel. Céljuk, hogy egyedi, saját fejlesztésű termékekkel kiemelkedjenek a piacról. Termékpalettájuk kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Teljeskörű magyarországi garanciális és garancián túli szervizzel rendelkeznek.

HEDUE

1983-ban alakult, építőipari méréstechnikai eszközöket, illetve saját egyedi ácsipari célszerszámokat gyártanak. A cég központja Németországban található. A legtöbb európai országban jelen vannak termékeikkel. Katalógusukban több, mint 600 termék szerepel a forgólézertől az ácsderékszögig. Termékpalettájuk kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Teljeskörű magyarországi garanciális és garancián túli szervizzel rendelkeznek.

TOUGHBUILT

Professzionális amerikai márkáról van szó, ahol a minőség és az innováció kiemelt szerepet kap a termékeikben. Az egyik közülük az övtáska rendszerek, melyek egyedülálló ClipTech rögzítővel vannak ellátva, ezáltal egy mozdulattal cserélhetőek vagy kombinálhatóak. Kiemelt termékeik továbbá a nagy teherbírású munkabakok, kések, ollók és szintező eszközök. Portfóliójukban több száz termék szerepel, ezek többsége magyarországi készletről azonnal elérhetőek.

Cégünk elérhetőségei

Iroda és bemutatóterem: 1032 Budapest, Bécsi út 217.
Telefonszám: +36 70 3456 879
E-mail: info@bautools.hu
Internet: www.bautools.hu

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.