Termékcsoport
Bevásárlókosár

Akciós termékek

Nivel CL1G 1x360° ZÖLD vonallézer
Új termék
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3130
Nivel System CL1G zöld keresztlézerA CL1G egy egysíkú zöld fényű 1D lézer. Tökéletes eszköz egy 360 fokos vízszintes referenciavonal kijelölésére. A lézer ezáltal a klasszikus szintezésre szolgál teljes körben a vízszintes tartományban. Amíg a lézer reteszelt (Lock) állapotban van, az egység dön..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3330
Nivel System CL3G zöld keresztlézerA Nivel System CL3G egy többcélú zöld fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munká..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3410
Nivel System CL4D-G keresztlézerA CL4D-G keresztlézer zöld fényű (450nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószint felett jelenik meg, ami nagy segítséget ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6120
Nivel System CLS-4 jelfogóÚj lézeres jelfogó piros, zöld és kék fényű lézerekhezA Nivel System CLS-4 jelfogó a megújúlt Nivel System CL1/CL2/CL3/CL4/CL4D (10kHz) lézerekhez használható. A jelfogó a piros, zöld és kék fényű lézerekkel is működik. A CLS-4 ideális választás, ha kültéren vagy na..
Nivel DT-5 digitális teodolit 5" csomagban
Új termék
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1300csom
Nivel System DT-5 digitális teodolit csomagbanPrecíziós digitális teodolit minden építési feladatraA Nivel System DT-5 elektronikus egy precíz 5 másodperces mérőműszer, mellyel egyszerűn és gyorsan mérhet és jelölhet irányokat, szögeket vagy lejtést. Ez az egyik legfontosabb mérőeszköz az ép..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1200csom
Nivel System EL-32 digitális szintező csomagbanEgygombos szintmagasság leolvasás akár 100 méterigA Nivel System EL-32 egy magas színvonalú digitális szintezőműszer, amely gyors és pontos automatikus vagy manuális méréseke tesz lehetővé nehéz munkakörülmények között is. A vonalkódos léc leolv..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9351
Nivel System LP-36 szorítórúdPraktikus kiegészítő keresztlézerhez, max 3,6 méterig.A Nivel System LP-36 ideális kiegészítő minden kereszt és vonallézerhez. A szorítórúdat a padló és mennyezet közé lehet befeszíteni, maximális magasság 3,6 méter. A keresztlézert rúd majd teljes tartományában ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N5000
Nivel System MC-1D jelfogóaz építőipari gépek szintérzékelésére szolgáló lézeres rendszerAz MC-1D szintérzékelő rendszer lehetővé teszi a munkagépekkel ásott vagy vágott magasságok szabályzását a kezelőfülkéből. Ezáltal a gépkezelőnek folyamatos rálátása van a gép kanalának vagy vágóélének a..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1100csom
Nivel System N32x szintező csomagbanPrecíz optikai szintezőműszer az igényes felhasználók számára.Nivel System N32x optikai szintező egy nagyon precíz, magasságkülönbségek mérésére alkalmas eszköz. A műszer kiváló optikával van felszerelve, ezáltal nagyon éles és tiszta képet biztosít még na..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4000csom
Nivel System NL500 forgólézer csomagbanGyorsan és egyszerűen használható forgólézer piros lézerfénnyel, versenyképes áron. Csak kapcsolja be és már dolgozhat is.A Nivel System NL500 forgólézer egy sokoldalú és többcélú eszköz, melyet beltéri (látható piros lézerfénnyel) valamint kültéri (jel..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4100csom
Nivel System NL520 forgólézer csomagbanGyorsan és egyszerűen használható, univerzális, többcélú forgólézer.A Nivel System NL520 forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műszer ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4300csom
Nivel System NL540 forgólézer csomagbanTöbbfunkciós univerzális digitális forgólézer.A Nivel System NL540 forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műszer használható vízszintes..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4520csom
Nivel System NL720R forgólézerNagyteljesítményű automata forgólézerek jelfogó keresés funkcióvalA Nivel System NL720R DIGITAL forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós eszköz nyílt terepen vagy akár beltéri alkalmazásokhoz is. Ezt a modellt jól látható piros lézersugárral látták el, amely a m..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4540csom
Nivel System NL740R forgólézer csomagbanNagyteljesítményű automata forgólézerek jelfogó keresés funkcióval és digitális lejtés beállítássalA Nivel System NL740R DIGITAL forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós eszköz nyílt terepen vagy akár beltéri alkalmazásokhoz is. Ezt a modellt jól látha..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9300
Nivel System SJJ-M1EX szintezőállványEmelő és dönthetőfejes szintezőállvány keresztlézerhez és távolságmérőhöz.A Nivel System SJJ-M1 EX állvány a keresztlézerek és a lézeres távolságmérők elengedhetetlen kiegészítője. Az állvány lábai 3 részben állítható, emelett a fej egy kar segítségével f..
Tételek 1 től 15-ig / összesen 15 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.