Termékcsoport
Bevásárlókosár

Akciós termékek

Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3330
Nivel System CL3G zöld keresztlézerA Nivel System CL3G egy többcélú zöld fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munká..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3320
Nivel System CL3R piros keresztlézerA Nivel System CL3R egy többcélú piros fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező mun..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3440
Nivel System CL4B kék keresztlézerA Nivel System CL4B egy többcélú kék fényű 4D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (2 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munkáka..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3410
Nivel System CL4D-G keresztlézerA CL4D-G keresztlézer zöld fényű (450nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószint felett jelenik meg, ami nagy segítséget ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6120
Nivel System CLS-4 jelfogóÚj lézeres jelfogó piros, zöld és kék fényű lézerekhezA Nivel System CLS-4 jelfogó a megújúlt Nivel System CL1/CL2/CL3/CL4/CL4D (10kHz) lézerekhez használható. A jelfogó a piros, zöld és kék fényű lézerekkel is működik. A CLS-4 ideális választás, ha kültéren vagy na..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1300
Nivel System DT-5 digitális teodolit állványalPrecíziós digitális teodolit minden építési feladatraA Nivel System DT-5 elektronikus egy precíz 5 másodperces mérőműszer, mellyel egyszerűn és gyorsan mérhet és jelölhet irányokat, szögeket vagy lejtést. Ez az egyik legfontosabb mérőeszköz az ép..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1200csom
Nivel System EL-32 digitális szintező csomagbanEgygombos szintmagasság leolvasás akár 100 méterigA Nivel System EL-32 egy magas színvonalú digitális szintezőműszer, amely gyors és pontos automatikus vagy manuális méréseke tesz lehetővé nehéz munkakörülmények között is. A vonalkódos léc leolv..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2600
Nivel System HDM-120BC lézeres távolságmérőPrecíz és sokfunkciós távolságmérő digitális célkeresővelBemutatjuk a Nivel System HDM-120BC lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari fel..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2000
Nivel System HDM-5G lézeres távolságmérőBemutatjuk a Nivel System HDM-5G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználásra lett kialakítva, biztosítva ezzel a gyors és pontos mér..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2400
Nivel System HDM-70G lézeres távolságmérőPrecíz és sokfunkciós távolságmérő zöld lézerfénnyelBemutatjuk a Nivel System HDM-70G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználás..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N5000
Nivel System MC-1D jelfogóaz építőipari gépek szintérzékelésére szolgáló lézeres rendszerAz MC-1D szintérzékelő rendszer lehetővé teszi a munkagépekkel ásott vagy vágott magasságok szabályzását a kezelőfülkéből. Ezáltal a gépkezelőnek folyamatos rálátása van a gép kanalának vagy vágóélének a..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1100csom
Nivel System N32x szintező csomagbanPrecíz optikai szintezőműszer az igényes felhasználók számára.Nivel System N32x optikai szintező egy nagyon precíz, magasságkülönbségek mérésére alkalmas eszköz. A műszer kiváló optikával van felszerelve, ezáltal nagyon éles és tiszta képet biztosít még na..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4010csom
Nivel System NL500R forgólézer csomagbanGyorsan és egyszerűen használható forgólézer piros lézerfénnyel, versenyképes áron. Csak kapcsolja be és már dolgozhat is.A Nivel System NL500R forgólézer egy sokoldalú és többcélú eszköz, melyet beltéri (látható piros lézerfénnyel) valamint kültéri (j..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4110csom
Nivel System NL520R forgólézer csomagbanGyorsan és egyszerűen használható, univerzális, többcélú forgólézer.A Nivel System NL520R forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műsze..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4310csom
Nivel System NL540R forgólézer csomagbanTöbbfunkciós univerzális digitális forgólézer, digitiális jelfogóvalA Nivel System NL540R forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műsze..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9300
Nivel System SJJ-M1EX szintezőállványEmelő és dönthetőfejes szintezőállvány keresztlézerhez és távolságmérőhöz.A Nivel System SJJ-M1 EX állvány a keresztlézerek és a lézeres távolságmérők elengedhetetlen kiegészítője. Az állvány lábai 3 részben állítható, emelett a fej egy kar segítségével f..
Tételek 1 től 16-ig / összesen 16 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.