Termékcsoport
Bevásárlókosár

Akciós termékek

Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3330
Nivel System CL3G zöld keresztlézerA Nivel System CL3G egy többcélú zöld fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munká..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3320
Nivel System CL3R piros keresztlézerA Nivel System CL3R egy többcélú piros fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező mun..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3410
Nivel System CL4D-G keresztlézerA CL4D-G keresztlézer zöld fényű (450nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószint felett jelenik meg, ami nagy segítséget ..
Nivel CL4D-P - 4x360°-os LILA kereszetlézer
Új termék
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3450
Nivel System CL4D-P keresztlézer Lila lézerfénnyel!A CL4D-P keresztlézer lila lézersugárral (450nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószin..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3430
Nivel System CL4G zöld keresztlézerA Nivel System CL4G egy többcélú zöld fényű 4D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (2 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munká..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6120
Nivel System CLS-4 jelfogóÚj lézeres jelfogó piros, zöld és kék fényű lézerekhezA Nivel System CLS-4 jelfogó a megújúlt Nivel System CL1/CL2/CL3/CL4/CL4D (10kHz) lézerekhez használható. A jelfogó a piros, zöld és kék fényű lézerekkel is működik. A CLS-4 ideális választás, ha kültéren vagy na..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9351
Nivel System LP-36 szorítórúdPraktikus kiegészítő keresztlézerhez, max 3,6 méterig.A Nivel System LP-36 ideális kiegészítő minden kereszt és vonallézerhez. A szorítórúdat a padló és mennyezet közé lehet befeszíteni, maximális magasság 3,6 méter. A keresztlézert rúd majd teljes tartományában ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1000csom
Nivel System N24x szintező csomagbanPrecíz optikai szintezőműszer az igényes felhasználók számára.Nivel System N24x optikai szintező egy nagyon precíz, magasságkülönbségek mérésére alkalmas eszköz. A műszer kiváló optikával van felszerelve, ezáltal nagyon éles és tiszta képet biztosít még na..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1100csom
Nivel System N32x szintező csomagbanPrecíz optikai szintezőműszer az igényes felhasználók számára.Nivel System N32x optikai szintező egy nagyon precíz, magasságkülönbségek mérésére alkalmas eszköz. A műszer kiváló optikával van felszerelve, ezáltal nagyon éles és tiszta képet biztosít még na..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4000csom
Nivel System NL500 forgólézer csomagbanGyorsan és egyszerűen használható forgólézer piros lézerfénnyel, versenyképes áron. Csak kapcsolja be és már dolgozhat is.A Nivel System NL500 forgólézer egy sokoldalú és többcélú eszköz, melyet beltéri (látható piros lézerfénnyel) valamint kültéri (jel..
Nivel NL500 + RD700 forgólézer csomagban
Új termék
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4010csom
Nivel System NL500 forgólézer csomagbanGyorsan és egyszerűen használható forgólézer piros lézerfénnyel, versenyképes áron. Csak kapcsolja be és már dolgozhat is.A Nivel System NL500 forgólézer egy sokoldalú és többcélú eszköz, melyet beltéri (látható piros lézerfénnyel) valamint kültéri (jel..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4100csom
Nivel System NL520 forgólézer csomagbanGyorsan és egyszerűen használható, univerzális, többcélú forgólézer.A Nivel System NL520 forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műszer ..
Nivel NL520 +RD700 forgólézer csomagban
Új termék
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4110csom
Nivel System NL520 forgólézer csomagbanGyorsan és egyszerűen használható, univerzális, többcélú forgólézer.A Nivel System NL520 forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műszer ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4300csom
Nivel System NL540 forgólézer csomagbanTöbbfunkciós univerzális digitális forgólézer.A Nivel System NL540 forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műszer használható vízszintes..
Nivel NL540 + RD700 digital forgólézer csomagban
Új termék
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4310csom
Nivel System NL540 forgólézer csomagbanTöbbfunkciós univerzális digitális forgólézer, digitiális jelfogóvalA Nivel System NL540 forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műszer ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4520csom
Nivel System NL720R forgólézerNagyteljesítményű automata forgólézerek jelfogó keresés funkcióvalA Nivel System NL720R DIGITAL forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós eszköz nyílt terepen vagy akár beltéri alkalmazásokhoz is. Ezt a modellt jól látható piros lézersugárral látták el, amely a m..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6230
Nivel System RD800 jelfogóUniverzális digitális jelfogó kereszt- és forgólézerhezA Nivel System RD800 egy univerzális és digitális kijelzésű lézeres jelfogó.Univerzális használat –  "LIN" üzemmódban a megújult Nivel CL1/CL2/CL3/CL4 ÉS CL4D keresztlézerekkel használható, legyen az akár pi..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9300
Nivel System SJJ-M1EX szintezőállványEmelő és dönthetőfejes szintezőállvány keresztlézerhez és távolságmérőhöz.A Nivel System SJJ-M1 EX állvány a keresztlézerek és a lézeres távolságmérők elengedhetetlen kiegészítője. Az állvány lábai 3 részben állítható, emelett a fej egy kar segítségével f..
Tételek 1 től 18-ig / összesen 18 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.