PROFESSZIONÁLIS TAKARÍTÓ BERENDEZÉSEK

Sprintus logo

Kik vagyunk?

2006. decemberében Holger Lepold gépészmérnök megalapította a SPRiNTUS GmbH-t Németországban. Célja világos volt: innovatív és kiváló minőségű tisztítóberendezéseket gyártani megfizethető árakon. Napjainkban a termékek többségének összeszerelése jelenleg is Németországban, Welzheimben történik.

Sprintus bemutatkozás

Sprintus bemutatkozás

Sprintus bemutatkozás

Mivel foglalkozunk?

A termékválasztékunkban megtalálhatóak száraz és nedves porszívók, biztonsági porszívók, gép és kézi takarítógépek és kiegészítőik. Elsősorban ipari felhasználásokra készülnek eszközeink, de lakossági célokra is gyártunk termékeket. Több, mint 150 csúcskategóriás termék elérhető kínálatunkban, 25 szabadalmaztatott termékmegoldással a maximális kezelőbarátság jegyében. Gyártóként folyamatosan elérhető készlettel és alkatrész ellátottsággal rendelkezünk az ügyfelek gyors kiszolgálása érdekében.

Küldetésünk a fenntarthatóság

Számunkra az ökológiai, társadalmi és gazdasági felelősségvállalás azt jelenti, hogy mindig az optimalizáció felé haladjunk. Ezért ambiciózus célokat tűzünk ki magunk elé. A karbon semleges vállalattá válás fontos mérföldkő számunkra. Nemcsak szén-dioxid semleges cég vagyunk, karbon semleges termékeket is kínálunk. Egy holisztikus klímastratégia alapján meg tudjuk határozni cégünk és kiválasztott termékeink karbon lábnyomát. Ezt követték a szén-dioxid kibocsátás csökkentését és ellensúlyozását célzó intézkedések nemzetközileg elismert CO2 kibocsátás kompenzáló projektek támogatásával.

Tovább a SPRiNTUS termékekhez

Sprintus bemutatkozó termékek