Termékcsoport
Bevásárlókosár

Digitális teodolitok

Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1320
Nivel System DT-2 digitális teodolitPrecíziós digitális teodolit minden építési feladatraA Nivel System DT-2 elektronikus egy precíz 2 másodperces mérőműszer, mellyel egyszerűn és gyorsan mérhet és jelölhet irányokat, szögeket vagy lejtést. Ez az egyik legfontosabb mérőeszköz az építkezéseke..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1310
Nivel System DT-2L digitális teodolitPrecíziós digitális teodolit lézeres mutatóval minden építési feladatraA Nivel System DT-2L elektronikus egy precíz 2 másodperces mérőműszer, mellyel egyszerűn és gyorsan mérhet és jelölhet irányokat, szögeket vagy lejtést. Ez az egyik legfontosabb mérőes..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1300
Nivel System DT-5 digitális teodolitPrecíziós digitális teodolit minden építési feladatraA Nivel System DT-5 elektronikus egy precíz 5 másodperces mérőműszer, mellyel egyszerűn és gyorsan mérhet és jelölhet irányokat, szögeket vagy lejtést. Ez az egyik legfontosabb mérőeszköz az építkezéseke..
Tételek 1 től 3-ig / összesen 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.