Termékcsoport
Bevásárlókosár

Hosszú hatóidejű festékek

Gyártó: Soppec Cikkszám: 141519
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – KÉKKék színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági ku..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141516
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – NARANCSNarancs színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon bizto..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141513
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – PIROSPiros színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonság..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141525
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – Rózsaszín/PinkRózsaszín színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A fla..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141517
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – CITROMSÁRGASárga színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biz..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141518
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – ZÖLDZöld színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági ..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141500
Soppec ProMarker jelölőfesték – FEHÉRFehér színű jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec ProMarker jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lévő festék pedig környezetbarát any..
Tételek 1 től 7-ig / összesen 7 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.