Termékcsoport
Bevásárlókosár

Zsebmérőszalagok

Cikkszám: 70962
A termék előnyeKezdőponton erős mágnessel Nylon bevonatos szalag 2x tartósabb Méretkiosztás a szalag mindkét felületén Masszív műanyag házban Jól látható számozásTechnikai adatok Hossza 5 méter Szalag szélessége 25 mm Pontossági o..
Cikkszám: 70963
A termék előnyeKezdőponton erős mágnessel Nylon bevonatos szalag 2x tartósabb Méretkiosztás a szalag mindkét felületén Masszív műanyag házban Jól látható számozásTechnikai adatok Hossza 8 méter Szalag szélessége 25 mm Pontossági o..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: X743
hedue zsebmérőszalag 3mAlumínim házban, nylonbevonatos erős szalaggalA mérőszalag háza magas minőségű rozsdamentes acél. A mérőszalag a II. pontossági osztályba tartozik. A szalag házán helyet kapott egy stop, egy rögzítő gomb, illetve egy övcsipesz is. A mérőszalag felülete nylon bevonatot ..
Gyártó: Swanson Cikkszám: SVGL8
Swanson Gripline 8m mágneses mérőszalagMágneses végű mérőszalag kétoldalú kiosztássalA Savage Gripline mérőszalag elején egy nagyméretű mágneses forgatható kampó található, ami könnyen beakasztható és a mérés még könnyebben elvégezhető.A szalag mind a kettő oldalán milliméter kiosztás ta..
Gyártó: Swanson Cikkszám: SVPS8
Swanson Savage ProScribe mágneses mérőszalag 8 mPárhuzamos és kör rajzolásához is ideálisA Savage ProScribe egy masszív kialakítású 8 mérőszalag, mely nem csak mérésre, hanem jelölésre is használható. A szalag elejében erős mágnes található, a ház elején pedig egy jelölő szög, mely a párhuza..
Tételek 1 től 5-ig / összesen 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.