Termékcsoport
Bevásárlókosár

Zsebmérőszalagok

Gyártó: HEDUE Cikkszám: X743
hedue zsebmérőszalag 3mAlumínim házban, nylonbevonatos erős szalaggalA mérőszalag háza magas minőségű rozsdamentes acél. A mérőszalag a II. pontossági osztályba tartozik. A szalag házán helyet kapott egy stop, egy rögzítő gomb, illetve egy övcsipesz is. A mérőszalag felülete nylon bevonatot ..
Gyártó: Swanson Cikkszám: SVGL8
Swanson Gripline 8m mágneses mérőszalagMágneses végű mérőszalag kétoldalú kiosztássalA Savage Gripline mérőszalag elején egy nagyméretű mágneses forgatható kampó található, ami könnyen beakasztható és a mérés még könnyebben elvégezhető.A szalag mind a kettő oldalán milliméter kiosztás ta..
Gyártó: Swanson Cikkszám: SVPS8
Technikai adatok:Beépített tűvel kör és párhuzamos egyszerűen kiszerkeszthető 8 méteres hosszban Pontossági osztály II. Erős mágneses vég Nylon bevonattal a szalagon Mérőszalag szélessége 27 mm Metrikus beosztás a szalag mindkét oldalán Gumírozott betétek a házon Fém övcsipesz..
Tételek 1 től 3-ig / összesen 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.