Termékcsoport
Bevásárlókosár

Digitális vízmértékek

Gyártó: HEDUE Cikkszám: M531
hedue DL1 digitális vízmértékKompakt digitális vízmérték, beépítési és beállítási munkához ideálisEz a kicsi vízmérték szögek, lejtések és dőlések mérését teszi lehetővé. A kijelzőn az értékek fokban és mm/m-ben is megjelenik. A digitális vízmérték 40 cm hosszú, a kijelző 0,1° részletességge..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: M552
hedue DL2 digitális vízmérték 60 cmExtra erős alimínium profilból, mart felülettelA DL2 erősített alumínium profilból készült (25 x 60 mm), 60 cm-es hosszban. A digitális vízmérték mérőfelülete mart, a pontosabb illeszthetőség végett. A DL2 vízmérték háza párazáró, mely védi az elektronikát ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: M553
hedue DL2 digitális vízmérték 60 cmExtra erős alimínium profilból, beépített mágnesselA DL2 erősített alumínium profilból készült (25 x 60 mm), 60 cm-es hosszban. A digitális vízmérték mérőfelülete mart, a pontosabb illeszthetőség végett. A DL2 vízmérték háza párazáró, mely védi az elektroni..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: M554
hedue DL2 digitális vízmérték 80 cmExtra erős alimínium profilból, mart felülettelA DL2 erősített alumínium profilból készült (25 x 60 mm), 80 cm-es hosszban. A digitális vízmérték mérőfelülete mart, a pontosabb illeszthetőség végett. A DL2 vízmérték háza párazáró, mely védi az elektronikát ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1400
Nivel System DL60 digitális lejtésmérő 60 cm hosszbanA pontos lejtés meghatározásához digitálisanA Nivel DL60 egy digitális víz- és lejtémérő, amivel a szinteket könnyen és egyszerűen lehet mérni és ellenőrizni, a nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően. A készüléket fejjel levelé tartva, a k..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1401
Nivel System DL60L digitális lejtésmérő 60 cm hosszban lézermutatóvalA pontos lejtés meghatározásához digitálisanA Nivel DL60 egy digitális víz- és lejtémérő, amivel a szinteket könnyen és egyszerűen lehet mérni és ellenőrizni, a nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően. A készüléket fejjel le..
Tételek 1 től 6-ig / összesen 6 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.