Termékcsoport
Bevásárlókosár

Jelfogók és kiegészítői

Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1133
hedue E2 jelfogóÁltalános jelfogó piros fényű forgólézerekhezA lézeres jelfogó biztosítja a precíz szintezést 250 méter hatótávolságig, még erős napfényben is. A jelfogóban levő precíziós elektronika érzékeli a lézersugár közepét, ezért mm pontossággal képes meghatározni a szintet a lérsugá..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1136
hedue E3 jelfogóRobosztus és precíz lézeres jelfogó, vörös fényű forgólézerekhez.A hedue E3 lézeres jelfogó a vörös lézerfényt használó forgólézerekhez használható. A jelfogó háza masszív gumiboritást kapott, mely jól illeszkedik a kézben. Az univerzális léctartóval egyszerűen rögzíthető mé..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: R034
hedue E4 digitális jelfogóRobosztus lézeres jelfogó milliméter kijelzésselA hedue E4 lézeres jelfogó a vörös lézerfényt használó forgólézerekhez használható. Az E4 jelfogó jellemzője, hogy a kijelzőn nem csak a lézersík irányát jelzi ki, hanem annak távolságát is milliméterben, emellett LED..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1139
hedue E4G digitális jelfogóRobosztus lézeres jelfogó milliméter kijelzéssel zöld fényű lézerhezA hedue E4G lézeres jelfogó a zöld lézerfényt használó forgólézerekhez használható. Az E4 jelfogó jellemzője, hogy a kijelzőn nem csak a lézersík irányát jelzi ki, hanem annak távolságát is millimé..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1131-1
hedue jelfogó léctartóKopatibilis hedue E2/E3 jelfogóhozKiegészítő léctartó a hedue E2 és E3 jelfogóhozFőbb tulajdonságokKompatibilis a hedue E2 és E3 jelfogóval Csavaros rögzítés A jelfogó nem része!..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6203
Nivel NL-BR 600 jelfogó léctartóKopatibilis Nivel System RD700/RD800 jelfogóvalKiegészítő léctartó a Nivel System RD700/RD800 jelfogóhoz.Főbb tulajdonságokKompatibilis Nivel System RD700/RD800 jelfogóval Csavaros rögzítés A jelfogó nem része!..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6202
Nivel NL-BR jelfogó léctartóKopatibilis Nivel System RD100/RD200 jelfogóvalKiegészítő léctartó a Nivel System RD100/RD200 jelfogóhoz.Főbb tulajdonságokKompatibilis Nivel System RD100/RD200 jelfogóval Csavaros rögzítés A jelfogó nem része!..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6210
Nivel System RD200 jelfogóRobosztus és precíz lézeres jelfogó, vörös fényű forgólézerekhez.A Nivel RD200 lézeres jelfogó a vörös lézerfényt használó forgólézerekhez használható. A jelfogó háza masszív gumiboritást kapott, mely jól illeszkedik a kézben. Az univerzális léctartóval egyszerűen r..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6211
Nivel System RD200G jelfogóRobosztus és precíz lézeres jelfogó, zöld fényű forgólézerekhez.A Nivel RD200G lézeres jelfogó a zöld lézerfényt használó forgólézerekhez használható. A jelfogó háza masszív gumiboritást kapott, mely jól illeszkedik a kézben. Az univerzális léctartóval egyszerűen r..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6220
Nivel System RD700 jelfogóDigitális jelfogó piros és zöld fényű forgólézerhezA Nivel System RD700 egy digitális kijelzésű lézeres jelfogó.Numerikus kijelzés – A Nivel RD700 kijelzője digitális, azaz numerikusan (mm, cm) kiírja a lézerfény eltérését a középvonalhoz képest. Ez megkönnyíti ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6230
Nivel System RD800 jelfogóUniverzális digitális jelfogó kereszt- és forgólézerhezA Nivel System RD800 egy univerzális és digitális kijelzésű lézeres jelfogó.Univerzális használat –  "LIN" üzemmódban a megújult Nivel CL1/CL2/CL3/CL4 ÉS CL4D keresztlézerekkel használható, legyen az akár pi..
Tételek 1 től 11-ig / összesen 11 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.