Termékcsoport
Bevásárlókosár

Sablonozók és kontúrmásolók

Gyártó: HEDUE Cikkszám: S200
hedue Fecskefarok rajzolóAz egyszerű cinkeléshez és fecskefarok kötések rajzolásáhozFecskefarok rajzoló Az egyszerű cinkeléshez és fecskefarok kötések rajzolásához Az állítható cinkelő sablonnal bármilyen fecskefarkú csap felrajzolható. A sablon rozsdamentes acélból készül. Ideális asztaloso..
Cikkszám: DIG753
Furat és szögmásoló adapterIdeális segédeszköz a furatok és falszögek kimérésére.A másoló adapter egy hasznos segédeszköz a furatok pontos kimérésére a burkolási munkák során. A több álltható tagnak köszönhetően a falsarkok és falszögek kimérésére is használható.  A készelt 3 különböző m..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: T500
hedue LépcsősablonLépcsőfokok egyszerű felméréséhezA lépcsőpók más néven lépcsősablon egy igaz lépcsőfok másoló. A lépcsőfok felülete néhány beállítással azonnal lemásolható. A biztos másolást a hat darab 60, 80 és 100 cm hosszú szabadon állítható lábak biztosítják. A lépcsősablon bármilyen ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: W450
hedue Szögsablon3 az 1-ben rajzeszközA hedue szögmérője 3 különböző feladatra is használható. A szögmérő szárait kihajtva használható egyszerű szögmérésre, gérszög számításra és szögmásolásra egyaránt. Szögmérés esetén a belső száron azonnal leolvasható a szögfelező (gérszög) is. A szögsablo..
Cikkszám: DIG739
Profil és alakmásoló sablonIdeális összetett alakzatok másolására 12 cm hosszbanA profilmásoló sablonozó ideális eszköz az összetett alakzatok felmérésére és átrajzolására. A sablonozóval falszegélyt, csöveket, ajtótokot is könnyen le lehet másolni és azt a munkadarabra átmásolni. Ez a s..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: P142
Profilsablon - hedue PS1 - 2 x 20 cmÉlek és kontúrok másolásáraA profilsablonnal bármilyen forma és alakzat kontúrját könnyedén lehet lemásolni. A sablon kettő darab 20 cm-es tagból áll, a kettő tagot közvetlenül egymáshoz lehet igazítani, vagy a melléket szögadapterrel bármilyen szögben be ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: T510
Derékszög sablon - 13 db sínnelMinőségi szerszám asztalosoknakA derékszög sablon használható sokszög kontúr élek másolására, szerkesztésére. A derékszög sablonnal egyszerűen lemásolható akár egy lépcsőfok. A pontos másolatát azonnal átviheti egy munkadarabra is.Az alu síneket egymással c..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: T512
Derékszög sablon - 48 darab sínnelSokoldalú sablonozó asztalosoknak!A derékszög sablon használható sokszög kontúr élek másolására, szerkesztésére. A derékszög sablonnal egyszerűen lemásolható akár egy lépcsőfok. A pontos másolatát azonnal átviheti egy munkadarabra is. Az alu síneket egymássa..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: W101
hedue W101 szögmérőSzögek gyors másolására, szögfelező kijelzésselA hedue W101 szögmérő ideális eszköz külső és belső szögek méréséhez. Belső szögek mérésnél azonnal látható a szögfelező is. A szögmérő eszköz 44 cm hosszú, erős alumíniumból készült. A fok kiosztás 0 és 40° között 5 ° -os ská..
Tételek 1 től 9-ig / összesen 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.