Termékcsoport
Bevásárlókosár

Állványok és kiegészítők

Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1083
Technikai adatok: Emelőfejes szerkezet Belső merevítővel Üreges menetközéppel a pontlézerekhez Gumirozott talppal, beltéri használathoz Tartozék hordtáskával Mérete: 61 - 173 cm Menet mérete: 5/8" Súly: 1,2 kg..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1085
hedue emelőfejes állványKurblis és teleszkópos fejjel kisebb forgólézehez és keresztlézerhezAz állvány kifejezetten magas szintezére is használható, köszönhetően a 3 tagban kihúzható lábaknak és a kurblis és teleszkópos fejnek. A menet mérete 5/8", melyre vonallézereket és forgólézereket is ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1312
hedue Falitartó forgólézerekhezFali- és függőleges tartó forgó- és vonallézerekhezEzt a konzolt fali tartóként és függőleges tartóként is lehet használni, az 5/8"-os menettel alkalmas forgólézerhez és vonallézerhez egyaránt. Az állító csavaroknak köszönhetően a fali tartó precízen beállíthat..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1323
hedue Dönthető állványadapterVonallézerhez ferde síkre való beállításához 90°-igA dönthető állványadaptert 5/8"-os állványra szerelve a vonal és a pontlézereket bármilyen ferde síkra be lehet állítani, egészen 90°-ig. Az állvány 360°-ban elforgatható. Az adapterre minden 5/8"-os vonal és pon..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6310
Nivel System CL-BR falitartóÁllítható magasságú tübbfinkciós falitartó keresztlézerhezA Nivel CL-BR falitartó egy többfunkciós falitartó, ami a keresztlézerek fontos tartozéke. A falitaró fémprofilra csiptethető, fémre mágnesesen rögzítható vagy akár egy csavarra is felakasztható. A készülék..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6111
Nivel léctartó CLS-4 jelfogóhozKopatibilis a Nivel CLS-3 és CLS-4 jelfogóvalKiegészítő léctartó a Nivel CLS-3 és CLS-4 jelfogóhozFőbb tulajdonságokKompatibilis a Nivel CLS-3 és CLS-4 jelfogóval Csavaros rögzítés A jelfogó nem része!..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9352
Nivel System LP-36 EX szorítórúdPraktikus kiegészítő keresztlézerhez, max 3,6 méterig.A Nivel System LP-36 EX ideális kiegészítő minden kereszt és vonallézerhez. A szorítórúdat a padló és mennyezet közé lehet befeszíteni, maximális magasság 3,6 méter. A keresztlézert rúd majd teljes tartomán..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9351
Nivel System LP-36 szorítórúdPraktikus kiegészítő keresztlézerhez, max 3,6 méterig.A Nivel System LP-36 ideális kiegészítő minden kereszt és vonallézerhez. A szorítórúdat a padló és mennyezet közé lehet befeszíteni, maximális magasság 3,6 méter. A keresztlézert rúd majd teljes tartományában ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9300
Nivel System SJJ-M1EX szintezőállványEmelő és dönthetőfejes szintezőállvány keresztlézerhez és távolságmérőhöz.A Nivel System SJJ-M1 EX állvány a keresztlézerek és a lézeres távolságmérők elengedhetetlen kiegészítője. Az állvány lábai 3 részben állítható, emelett a fej egy kar segítségével f..
Tételek 1 től 9-ig / összesen 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.