Termékcsoport
Bevásárlókosár

Tolómérők

Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1402
Digitális magasságmérőMarófejek és fűrészlapok pontos beállításáhozA heude digitális magasságmérő ideális választás falapok, vaslemezek pontos vastagságméréséhez. Emellett a magasságmérő használatával fűrészlapok és marókések mélysége precízen beállítható.Főbb tulajdonságok:Mére..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A402
hedue digitális tolómérőRozsdamentes anyagból, 150 mm-es hosszbanA hedue 150 mm-es digitális tolómérője rozsdamentes acélból készült. A nagyméretű kijelző 0,01 mm-es felbontással mutatja az értéket. A tolómérő megfelel a DIN 862-es szabványnak. A finomabb munkát a beállító kerék segíti. A to..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A422
hedue digitális tolómérő – 150 mmSzálerősített műanyagból, 0,1 pontossággalA digitális tolómérő váza szénszálas erősítésű műanyagból (szénszál) készült. Ennek köszönhető a rendkívül könnyű súly. A tolómérő mérési tartománya 150mm, mérési pontossága 0,1 mm. A szénszálas tolómérő digitális kij..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A405
hedue digitális tolómérőRozsdamentes anyagból, 300 mm-es hosszbanA hedue 300 mm-es digitális tolómérője rozsdamentes acélból készült. A nagyméretű kijelző 0,01 mm-es felbontással mutatja az értéket. A tolómérő megfelel a DIN 862-es szabványnak. A finomabb munkát a beállító kerék segíti. A to..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S300
hedue FalvastagságmérőFal és tok vastagságának méréséreA falvastagságmérő megkönnyíti a fal keresztmetszet mérését. A vastagságmérővel nyílászáró tokvastagságát is könnyen megmérheti. A vastagságmérő hossza 82 cm, mérési vastagság 50 cm, nyílásméret maximális mérése 60 centiméterig lehetsége..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S301
hedue digitális mérőeszközSzögmérő és vastagságmérő egyetlen eszközbenA hedue kombi készülékével falvastagságok, ablaküvegek lemez vagy fatáblák vastagságát mérhetjük 0 és 500 mm között gyorsan és precízen. Illetve egy gombnyomással meghatározható a szárak által bezárt szög is, szögmérés 0 é..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S365
hedue digitális vastagságmérőLemezek, lapok precíz méréséhez 0,02 pontossággalA hedue digitális vastagságmérő ideális választás fémlemezek, falapok vastagságának a méréséhez. A vastagságmérő mérési tartománya 12,7mm.Főbb tulajdonságok:Jól leolvasható kijelző háttérvilágítással ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S422
hedue TM3 mérőrúd - 3 méteresAblakbeépítőknek és redőnyösöknekA hedue TM3 mérőrúd ideális választás nyílások gyors és precíz mérésére. A TM3 mérőrúd kül és beltéren is jól használható. A sarkított profil megkönnyíti a mérést, illetve a nagyméretű leolvasó ablakon jól látható a mért érték. A ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S311
hedue üvegvastagságmérőTeli üveg és üvegvastagság méréséreAz üveg mérő alkalmas beépített állapotú ablaküvegek vagy szigetelőüvegek vastagságának mérésére. Akár 110 mm-es vastagság is mérhető vele. Továbbá egy optikai üvegvastagság mérő is található az eszközön. Ezáltal lehetővé válik, hogy ..
Tételek 1 től 9-ig / összesen 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.