Termékcsoport
Bevásárlókosár

Rövid hatóidejű festékek

Gyártó: Soppec Cikkszám: 141616
Tempo T.P – rövid hatóidejű jelölőfestékNarancs színben, max 2 hónap hatóidő - 500 mlA Soppec Tempo T.P. jelölőfesték ideális időszakos jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a ..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141625
Tempo T.P – rövid hatóidejű jelölőfestékRózsaszínben, max 2 hónap hatóidő - 500 mlA Soppec Tempo T.P. jelölőfesték ideális időszakos jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a ben..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141216
Soppec Track Marker narancs jelölőfestékÁltalános jelölőfesték építőipari feladatokhozA Soppec Track Marker jelölőfesték ideális ideiglenes építőipari jelölések elvégzésére, mint pl földmunka, útépítés vagy akár mélyépítés. A festék jól tapad még a nedves felületen is, általános hatóideje mi..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141225
Soppec Track Marker rózsaszín jelölőfestékÁltalános jelölőfesték építőipari feladatokhozA Soppec Track Marker jelölőfesték ideális ideiglenes építőipari jelölések elvégzésére, mint pl földmunka, útépítés vagy akár mélyépítés. A festék jól tapad még a nedves felületen is, általános hatóideje ..
Tételek 1 től 4-ig / összesen 4 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.