Termékcsoport
Bevásárlókosár

Állványok szintezőkhöz

Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1064
hedue NS4 szintezőállványKözépnehéz alumínium állvány, optikai szintezőkhöz és forgólézerekhezA hedue HS4 szintezőállvány fából készült, ideális választás teodolithoz, mérőállomáshoz vagy GPS-ehz. A műszállvány 5/8"-os menettel rendelkezik, így az összes szintező műszerhez alkalmas. A faállv..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1046
hedue NS2 szintezőállványKönnyű alumínium állvány, optikai szintezőkhöz és forgólézerekhezA hedue NS2 szintezőállvány erős alumínium profilból készül, a lábakon gyorsrögzítővel ellátva. A műszállvány 5/8"-os menettel rendelkezik, így az összes szintező műszerhez alkalmas. A szintező állvány ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1050
hedue NS4 szintezőállványKözépnehéz alumínium állvány, optikai szintezőkhöz és forgólézerekhezA hedue NS4 szintezőállvány erős alumínium profilból készül, a lábakon gyorsrögzítővel ellátva. A műszállvány 5/8"-os menettel rendelkezik, így az összes szintező műszerhez alkalmas. A szintező állv..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1048
hedue NS6 szintezőállványNehéz alumínium állvány, optikai szintezőhöz, forgólézerhez, teodolithozA hedue NS6 szintezőállvány erős alumínium profilból készül, a lábakon gyorsrögzítővel ellátva. A műszállvány 5/8"-os menettel rendelkezik, így az összes szintező műszerhez alkalmas. A szintező á..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9310
Nivel System SJJ1 szintezőállványKönnyű alumínium állvány, optikai szintezőkhöz és forgólézerekhezA Nivel System SJJ1 állvány egyike azoknak a mérési tartozékoknak, amelyek a felmérési munkák 90%-ában szükségesek. A megfelelő állványtípus kiválasztása a sikeres munkávégzés jelentős része. Ez..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9311
Nivel System SJJ1D szintezőállványKönnyű alumínium állvány, domború fejjel optikai szintezőkhöz.A Nivel System SJJ1D állvány egyike azoknak a mérési tartozékoknak, amelyek a felmérési munkák 90%-ában szükségesek. A megfelelő állványtípus kiválasztása a sikeres munkávégzés jelentős része. Ez ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9320
Nivel System SJJ4 szintezőállványMasszív felépítésű szintezőállvány, gyorsrögzítővel és csavaros rögzítéssel, szintezőhöz, teodolithoz és GPS-hez.A Nivel System SJJ4 állvány egyike azoknak a mérési tartozékoknak, amelyek a felmérési munkák 90%-ában szükségesek. A megfelelő állványt..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9340
Nivel System SWW8 szintezőállványNehéz fa szintezőállvány teodolithoz és mérőállomáshoz.A Nivel System SWW8 nehéz fa szintezőállvány egyike azoknak a mérési tartozékoknak, amelyek a felmérési munkák 90%-ában szükségesek. A megfelelő állványtípus kiválasztása a sikeres munkávég..
Tételek 1 től 8-ig / összesen 8 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.