Termékcsoport
Bevásárlókosár

Forgólézerek

Gyártó: HEDUE Cikkszám: R141
hedue Q1 forgólézerAutomata vízszintes forgólézer egyszerű szintezési feladatokhozPontos, gyors és egyszerű. A hedue Q1 egy automata vízszintes forgólézer, az általános építőipari szintkijelöléshez ideális és a magassági szintek ellenörzéséhez ideális.A Q1 lézerszintező használata nagyo..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: R143
hedue Q1s forgólézerAutomata vízszintes forgólézer elemes kivitelbenPontos, gyors és egyszerű. A hedue Q1s egy automata vízszintes forgólézer, az általános építőipari szintkijelöléshez ideális és a magassági szintek ellenörzéséhez ideális.A Q1s lézerszintező használata nagyon egyszerű, m..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: R143csom
hedue Q1s forgólézerAutomata vízszintes forgólézer elemes kivitelbenPontos, gyors és egyszerű. A hedue Q1s egy automata vízszintes forgólézer, az általános építőipari szintkijelöléshez ideális és a magassági szintek ellenörzéséhez ideális.A Q1s lézerszintező használata nagyon egyszerű, m..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: R159
hedue Q2 forgólézerCserélhető elemes forgólézer általános szintezési feladatokhozAz automatikus vízszintes és függőleges szintező lézert csak elég bekapcsolni, és a készülék rövid időn belül már munkára is kész. Amennyiben munka közben a készülék megbillen, vagy elmozdul, a Q2 megáll (..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: R120
hedue Q3 forgólézerAutomata forgólézer, kapcsolható fényerőséggelA hedue Q3 forgólézer legnagyobb előnye, hogy a lézerfény ereje kapcsolható.Kültéri használat esetén elegendő a gyengébb II. lézerosztályt használni. Napfényben a lézerfény amúgy sem látható, ezért a mellékelt jelfogó..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: R121
hedue Q3G forgólézerAutomata forgólézer, kapcsolható fényerőséggel, zöld lézerfénnyelA hedue Q3G forgólézer legnagyobb előnye, hogy a lézerfény ereje kapcsolható.Kültéri használat esetén elegendő a gyengébb II. lézerosztályt használni. Napfényben a lézerfény amúgy sem látható, ezért a me..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: R131
hedue R2 forgólézerAutomata vízszintes és függőleges forgólézer, szintkijelöléshez és ellenőrzéshezA hedue R2 vízszintes és függőleges forgólézert csak kapcsolja be, a készülék néhány másodpercen belül elvégzi az önszintezést, legyen az függőleges vagy vízszintes tengely. A Tilt mód folyamat..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: R183
hedue S2 forgólézerNagyteljesítményű forgólézer Li-ion akkuval és 0.6 mm szintezési pontossággalA hedue GMBH szakít a drága és a sok bosszúságot okozó töltőkábelekkel és a háztartásokban leggyakrabban előforduló Micro-USB töltőaljzatot építette a legújabb hedue S2 forgólézerbe. A beépített n..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: R190
hedue S3 forgólézerKét tengelyen digitálisan dönthető nagyteljesítményű forgólézerA hedue S3 forgólézer egyesíti a hagyományos forgólézereket és digitális vezérlőket! A szintezőlézer kijelzőjén százalékos értékben megadható a kívánt lejtés, melyet a készülék automatikusan állít be. Amennyib..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4020csom
Nivel System NL500G forgólézer csomagbanGyorsan és egyszerűen használható forgólézer zöld lézerfénnyel, versenyképes áron. Csak kapcsolja be és már dolgozhat is.A Nivel System NL500G forgólézer egy sokoldalú és többcélú eszköz, melyet beltéri (látható zöld lézerfénnyel) valamint kültéri (jel..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4030
Nivel System NL500G forgólézerGyorsan és egyszerűen használható forgólézer zöld lézerfénnyel, versenyképes áron. Csak kapcsolja be és már dolgozhat is.A Nivel System NL500G forgólézer egy sokoldalú és többcélú eszköz, melyet beltéri (látható zöld lézerfénnyel) valamint kültéri (jelfogó segít..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4010csom
Nivel System NL500R forgólézer csomagbanGyorsan és egyszerűen használható forgólézer piros lézerfénnyel, versenyképes áron. Csak kapcsolja be és már dolgozhat is.A Nivel System NL500R forgólézer egy sokoldalú és többcélú eszköz, melyet beltéri (látható piros lézerfénnyel) valamint kültéri (j..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4010
Nivel System NL500 forgólézerGyorsan és egyszerűen használható forgólézer piros lézerfénnyel, versenyképes áron. Csak kapcsolja be és már dolgozhat is.A Nivel System NL500 forgólézer egy sokoldalú és többcélú eszköz, melyet beltéri (látható piros lézerfénnyel) valamint kültéri (jelfogó segít..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4220
Nivel System NL520G forgólézerGyorsan és egyszerűen használható, univerzális, többcélú forgólézer zöld lézerfénnyelA Nivel System NL520G forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (jól látható zöld lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4110csom
Nivel System NL520R forgólézer csomagbanGyorsan és egyszerűen használható, univerzális, többcélú forgólézer.A Nivel System NL520R forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műsze..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4110
Nivel System NL520R forgólézerGyorsan és egyszerűen használható, univerzális, többcélú forgólézer.A Nivel System NL520R forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műszer használh..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4330
Nivel System NL540G forgólézerTöbbfunkciós zöld lézerfényű univerzális digitális forgólézer.A Nivel System NL540G forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műszer használható ví..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4310
Nivel System NL540R forgólézerTöbbfunkciós univerzális digitális forgólézer, digitiális jelfogóvalA Nivel System NL540R forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műszer használh..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4310csom
Nivel System NL540R forgólézer csomagbanTöbbfunkciós univerzális digitális forgólézer, digitiális jelfogóvalA Nivel System NL540R forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós szintezőműszer, beltéri (látható, piros lézersugárral) és kültéri (érzékelővel) szintezési feladatok elvégzésére. A műsze..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4530
Nivel System NL720G forgólézerNagyteljesítményű zöld lézerfényű automata forgólézerek jelfogó keresés funkcióvalA Nivel System NL720G DIGITAL forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós eszköz nyílt terepen vagy akár beltéri alkalmazásokhoz is. Ezt a modellt jól látható zöld lézersugárral láttá..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4520
Nivel System NL720R forgólézerNagyteljesítményű automata forgólézerek jelfogó keresés funkcióvalA Nivel System NL720R DIGITAL forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós eszköz nyílt terepen vagy akár beltéri alkalmazásokhoz is. Ezt a modellt jól látható piros lézersugárral látták el, amely a m..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4550
Nivel System NL740G forgólézerNagyteljesítményű zöld fényű automata forgólézerek jelfogó keresés funkcióval és digitális lejtés beállítássalA Nivel System NL740G DIGITAL forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós eszköz nyílt terepen vagy akár beltéri alkalmazásokhoz is. Ezt a modellt jól láth..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N4540
Nivel System NL740R forgólézerNagyteljesítményű automata forgólézerek jelfogó keresés funkcióval és digitális lejtés beállítássalA Nivel System NL740R DIGITAL forgólézer egy sokoldalú és többfunkciós eszköz nyílt terepen vagy akár beltéri alkalmazásokhoz is. Ezt a modellt jól látható piros l..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2S4-LL-M150-R1
Technikai adatok Hatótávolság: 300 méter jelfogóval (d) Lézer: zöld fényű 3R Szintezési pontossága: 3 mm - 10 méteren Önszintező képesség: vízszintesen Szintezési mód: ingás rendszer Áramellátáas: 4 db AA elemk Működési idő: 30 óra Környezeti védelem: IP54 Garancia: 3 év Súly..
Tételek 1 től 24-ig / összesen 24 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.