Termékcsoport
Bevásárlókosár

Körzők rozsdamentes

Gyártó: HEDUE Cikkszám: B204
hedue Állítható körző 100 cmNagyméretű kör szerkesztéséhez és felvételéhezA körző jelölő szárába csavarosan befogható ceruza, marker, toll, karcolótű és kés is. Az állítható körző 100 cm-es hosszban kapható, további 100 cm-es toldóval a körző meghosszabbítható. A körző erős alumíniumból kész..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B205
hedue Állítható körző 50 cmNagyméretű kör szerkesztéséhez és felvételéhezA körző jelölő szárába csavarosan befogható ceruza, marker, toll, karcolótű és kés is. Az állítható körző 100 cm-es hosszban kapható, további 100 cm-es toldóval a körző meghosszabbítható. A körző erős alumíniumból készü..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B206
Hosszabító szárÁllítható körzőhöz 100 cm-es toldószárA körző jelölő szárába csavarosan befogható ceruza, marker, toll, karcolótű és kés is. Az állítható körző 50 és 100 cm-es hosszban kapható, további 100 cm-es toldóval a körző meghosszabbítható. A körző maximum 2db 100 cm-es toldóval egészí..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B611
Acél körző - 20 cmTartós heggyel a jelöléshez A körző edzett acélból készül, melynek felülete polirova is van. A körző hegye edzett, a tartósság érdekében. A két szárat egy nagyméretű csavarral lehet rögzíteni.Föbb tulajdonságok:Edzett acélból Polírozott felülettel..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B612
Acél körző - 25 cmTartós heggyel a jelöléshez A körző edzett acélból készül, melynek felülete polirova is van. A körző hegye edzett, a tartósság érdekében. A két szárat egy nagyméretű csavarral lehet rögzíteni.Föbb tulajdonságok:Edzett acélból Polírozott felülettel ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B613
Acél körző - 30 cmTartós heggyel a jelöléshez A körző edzett acélból készül, melynek felülete polirova is van. A körző hegye edzett, a tartósság érdekében. A két szárat egy nagyméretű csavarral lehet rögzíteni.Föbb tulajdonságok:Edzett acélból Polírozott felülettel ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B615
Acél körző - 50 cmTartós heggyel a jelöléshez A körző edzett acélból készül, melynek felülete polirova is van. A körző hegye edzett, a tartósság érdekében. A két szárat egy nagyméretű csavarral lehet rögzíteni.Föbb tulajdonságok:Edzett acélból Polírozott felülettel ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B601
Fém körző ceruzatartóval 200 mmAcél körző edzett heggyel és ceruzatartóval A körző edzett acélból készül, melynek felülete polirova is van. Ez a körző tartóval van szerelve, melybe ceruza, toll és egyébb jelölő eszközöket lehet belefogni. A körző hegye edzett, a tartósság érdekében...
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B602
Fém körző ceruzatartóval 250 mmAcél körző edzett heggyel és ceruzatartóval A körző edzett acélból készül, melynek felülete polirova is van. Ez a körző tartóval van szerelve, melybe ceruza, toll és egyébb jelölő eszközöket lehet belefogni. A körző hegye edzett, a tartósság érdekében...
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B603
Fém körző ceruzatartóval 300 mmAcél körző edzett heggyel és ceruzatartóval A körző edzett acélból készül, melynek felülete polirova is van. Ez a körző tartóval van szerelve, melybe ceruza, toll és egyébb jelölő eszközöket lehet belefogni. A körző hegye edzett, a tartósság érdekében...
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B605
Fém körző ceruzatartóval 500 mmAcél körző edzett heggyel és ceruzatartóval A körző edzett acélból készül, melynek felülete polirova is van. Ez a körző tartóval van szerelve, melybe ceruza, toll és egyébb jelölő eszközöket lehet belefogni. A körző hegye edzett, a tartósság érdekében...
Tételek 1 től 11-ig / összesen 11 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.