Termékcsoport
Bevásárlókosár

Jelfogók és jellapok

Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1200
hedue piros jellapVörös lézerfényű vonal- és forgólézerhezA lézeres céltábla felgyorsítható az építési és szerelési munkálatokat, használatával a lézer fénye láthatóvá válik még erősebb fényviszonyok mellett is. Elsősorban beltéri munkához javasolt. A lézeres céltáblába épített mágnesnek kös..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: L247
hedue LD2 lézer jelfogóZöld fényű vonallézerekhezA hedue új LD2 jelfogója lehetővé teszi, hogy a vonallézert erős fényviszonyok mellett és szabadban is pontosan tudja használni. A jelfogó 3 különböző színű LED fénnyel és különböző hangjelzéssel jelzi a lézervonal magasságát.Az LD2 ideáli..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1201
hedue zöld jellapZöld lézerfényű vonal- és forgólézerhezA lézeres céltábla felgyorsítható az építési és szerelési munkálatokat, használatával a lézer fénye láthatóvá válik még erősebb fényviszonyok mellett is. Elsősorban beltéri munkához javasolt. A lézeres céltáblába épített mágnesnek köszö..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1111
hedue piros szemüvegA vörös lézerfény jobb láthatóságáértA lézeres szemüveg használatával a forgólézer és a vonallézert vörös sugara ott is láthatóvá válik, ahol már szabad szemmel nem látható. Erős fénynél és kültéri használat során válik igazán hasznossá. A lézersugár fényviszonyoktól függ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1112
hedue zöld szemüvegA zöld lézerfény jobb láthatóságáértA lézeres szemüveg használatával a forgólézer és a vonallézert zöld sugara ott is láthatóvá válik, ahol már szabad szemmel nem látható. Erős fénynél és kültéri használat során válik igazán hasznossá. A lézersugár fényviszonyoktól függően..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6100
Nivel System CLS-1 jelfogóÁltalános lézeres jelfogó piros fényű vonallézerkhezA Nivel System CLS-1 jelfogó az FL1, CL1 keresztlézerrel kompatibilis. Ideális választás, ha kültéren vagy nagyonn távolságban szeretnénk szintezni. A jelfogó használatával a keresztlézer hatótávolsága 50 méterig m..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6101
Nivel System CLS-1G jelfogóÁltalános lézeres jelfogó zöld fényű vonallézerkhezA Nivel System CLS-1G jelfogó az FL1G, CL1G keresztlézerrel kompatibilis. Ideális választás, ha kültéren vagy nagyonn távolságban szeretnénk szintezni. A jelfogó használatával a keresztlézer hatótávolsága 50 méteri..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6120
Nivel System CLS-4 jelfogóÚj lézeres jelfogó piros, zöld és kék fényű lézerekhezA Nivel System CLS-4 jelfogó a megújúlt Nivel System CL1/CL2/CL3/CL4/CL4D (10kHz) lézerekhez használható. A jelfogó a piros, zöld és kék fényű lézerekkel is működik. A CLS-4 ideális választás, ha kültéren vagy na..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6230
Nivel System RD800 jelfogóUniverzális digitális jelfogó kereszt- és forgólézerhezA Nivel System RD800 egy univerzális és digitális kijelzésű lézeres jelfogó.Univerzális használat –  "LIN" üzemmódban a megújult Nivel CL1/CL2/CL3/CL4 ÉS CL4D keresztlézerekkel használható, legyen az akár pi..
Tételek 1 től 9-ig / összesen 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.