Termékcsoport
Bevásárlókosár

Lézeres távolságmérők

Gyártó: HEDUE Cikkszám: E811
hedue E3 lézeres távolságmérőEgygombos 40 méteres távolságmérőA hedue EM3 lézeres távolságmérő használata rendkívül egyszerű az egygombos kivitelnek köszönhetően. Kis méretének köszönhetően könnyen elfér akár egy zsebben is, így bármikor elővehető amikor csak szükség van rá.Az EM3 távmér..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2500
Nivel System HDM-90G lézeres távolságmérőPrecíz és sokfunkciós távolságmérő zöld lézerfénnyelBemutatjuk a Nivel System HDM-90G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználás..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2600
Nivel System HDM-120BC lézeres távolságmérőPrecíz és sokfunkciós távolságmérő digitális célkeresővelBemutatjuk a Nivel System HDM-120BC lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari fel..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2300
Nivel System HDM-50G lézeres távolságmérőPrecíz és sokfunkciós távolságmérő zöld lézerfénnyelBemutatjuk a Nivel System HDM-50G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználás..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2000
Nivel System HDM-5G lézeres távolságmérőBemutatjuk a Nivel System HDM-5G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználásra lett kialakítva, biztosítva ezzel a gyors és pontos mér..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2400
Nivel System HDM-70G lézeres távolságmérőPrecíz és sokfunkciós távolságmérő zöld lézerfénnyelBemutatjuk a Nivel System HDM-70G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználás..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2100
Nivel System HDM-7G lézeres távolságmérőBemutatjuk a Nivel System HDM-7G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználásra lett kialakítva, biztosítva ezzel a gyors és pontos mér..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2200
Nivel System HDM-9G lézeres távolságmérőBemutatjuk a Nivel System HDM-9G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználásra lett kialakítva, biztosítva ezzel a gyors és ponto..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-LM-M50-BT
A termék előnye Egyszerű használat 50 méteres hatótávolság Kültéri méréshez beépített kamerával Beépített dőlésérzékelővel Terület és térfogat számítás funkcióval Kihajtható végdarabbal a sarok mérésekhez Bluetooth adatátvitel és vázlatkészítő App Technikai adatok ..
Tételek 1 től 9-ig / összesen 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.