Termékcsoport
Bevásárlókosár

Szintezőlécek és mérőlécek

Gyártó: HEDUE Cikkszám: 1140
hedue mérőlécFlexibilis mérőléc szintkülönbségek gyors méréséhezA hedue mérőléce alkalmas terepi szintkülönbségek gyors és pontos meghatározásához. A léc használható forgólézerekhez jelfogóval és optikai szintezőkhöz egyaránt. A kihúzható mérőléc kezdő számozott magasság 80 cm, mely egészen ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9220
Nivel System LS-24 mérőlécFlexibilis mérőléc a gyors magasságméréshez és számításhoz – kereszt- és forgólézerhez.A Nivel System LS-24 mérőléc a forgólézerek fontos kiegészítője. A mérőléccel a pontok mogassága és azok szintkülönbsége gyorsan meghatározható. A szintezőléc 2 tagból áll, kihúzo..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9221
Nivel System LS-35 mérőlécFlexibilis mérőléc a gyors magasságméréshez és számításhoz – kereszt- és forgólézerhez.A Nivel System LS-35 mérőléc a forgólézerek fontos kiegészítője. A mérőléccel a pontok mogassága és azok szintkülönbsége gyorsan meghatározható. A szintezőléc 2 tagból áll, kihúzo..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9200
Nivel System TS-50 szintezőlécTeleszkópos szintezőléc optikai szintezőkhözA Nivel System TS-50 szintezőléc elsősorban optikai szintezőműszerekhez használható. A szintezőléccel a pontok mogassága és azok szintkülönbsége gyorsan meghatározható. A szintezőléc 5 tagból áll, kihúzott állapot..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9201
Nivel System TS-70 szintezőlécTeleszkópos szintezőléc optikai szintezőkhözA Nivel System TS-70 szintezőléc elsősorban optikai szintezőműszerekhez használható. A szintezőléccel a pontok mogassága és azok szintkülönbsége gyorsan meghatározható. A szintezőléc 5 tagból áll, kihúzott állapotban 7..
Tételek 1 től 5-ig / összesen 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.