Termékcsoport
Bevásárlókosár

Térdvédők

Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-3
Technikai adatok: Kemény borítással a durva terepre Habbetétes térdvédő Ergonomikus kialakítás - biztosan fogja a térdet, lábszárat és a combot Oldalirányú mozgást könnyítő kialakítása A védő alsó része felemeli a sípcsontot, enyhítve a bokát Maximális nyomáselosztás az egész napos k..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-2B
Technikai adatok: Kényelmes habbetétes térdvédő fix borítással Általános beltéri használatra ideális Ergonomukisan kialakított belső rész, védi a térdet Kopásálló 1680D anyagból Lekerekített kialakítás a könnyű oldalirányú mozgáshoz Kopásálló, törésálló műanyag Maximalizálja a nyom..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-203R
Technikai adatok: Kényelmes habbetétes térdvédő fix borítással Bumis borítással ami csúszásmentes és nagy nyomott a felületen Ergonomukisan kialakított belső rész, védi a térdet Kopásálló 1680D anyagból Lekerekített kialakítás a könnyű oldalirányú mozgáshoz Kopásálló, törésálló műany..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-201R
Technikai adatok: Kényelmes habbetétes térdvédő fix borítással Kemény borítással a durva terepre Ergonomukisan kialakított belső rész, védi a térdet Kopásálló 1680D anyagból Lekerekített kialakítás a könnyű oldalirányú mozgáshoz Kopásálló, törésálló műanyag Maximalizálja a nyomásel..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G3R
Technikai adatok: Puha átlátszó borítással – nem hagy nyomott az érzékeny felületen Csúszásmentes borítás Még kényelmesebb gélbetéttel Ergonomikus kialakítás - biztosan fogja a térdet, lábszárat és a combot Oldalirányú mozgást könnyítő kialakítása A védő alsó része felemeli a sípcson..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G3
Technikai adatok: Gélbetétes kivitelKemény borítással a durva terepre ajánlott Ergonomikus kialakítás - biztosan fogja a térdet, lábszárat és a combot Oldalirányú mozgást könnyítő kialakítása A védő alsó része felemeli a sípcsontot, enyhítve a bokát Maximális nyomáselosztás az egész na..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G2B
Technikai adatok: Még kényelmesebb gélbetétes térdvédő külön borítás nélkül Rendszeres használathoz ideális Általános beltéri használatra ideális Ergonomukisan kialakított belső rész, védi a térdet Kopásálló 1680D anyagból Lekerekített kialakítás a könnyű oldalirányú mozgáshoz Kopá..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G2
Technikai adatok: Még kényelmesebb gélbetéttel Boritás nélkül! A KPS borítás külön választható hozzá Ergonomukisan kialakított belső rész, védi a térdet Lekerekített kialakítás a könnyű oldalirányú mozgáshoz Kopásálló, törésálló műanyag Maximalizálja a nyomáseloszlást az egész napo..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G203
Technikai adatok: Puha átlátszó gumis burkolattalA burkolat nem hagy nyomott és csúszásmentes A borítás levehető és cserélhető Ergonomikus kialakítás - biztosan fogja a térdet Oldalirányú mozgást könnyítő kialakítása Lecsatolható és cserélhető védőburkolattal Maximális nyomáselosztás..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G201
Technikai adatok: Durva terepre ajánlott kivitel, kövek, beton stb Gélbetétes védő, cserélhető borítással Ergonomikus kialakítás - biztosan fogja a térdet Oldalirányú mozgást könnyítő kialakítása Lecsatolható és cserélhető védőburkolattal Maximális nyomáselosztás az egész napos kénye..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-G205
Technikai adatok: Széles és csúszásmentes borítássalA széles borításnak köszönhetően az oldalirányú dőlés minimalizálható Gélbetétes térdvédő cserélhető borítással Ergonomikus kialakítás - biztosan fogja a térdet Oldalirányú mozgást könnyítő kialakítása Lecsatolható és cserélhető védőb..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-1
Technikai adatok: Habbetétes térdvédő! Kis súly, tartós védelem  Puha és tartós habszerkezet A rögztő pánt nem gyűrődik fel a hajlatban Extra vastag öntött hab, hőzáró varrással Karcolásálló tamponnyomat grafika A csomagban 1 pár (2 db) van!..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-101
Technikai adatok: Habbetétes térdvédő! Kemény borítással a durva terephez A borítás levehető így belső térben is használható karcmentesen Pehelykönnyű térdvédő Puha és tartós habszerkezet A rögztő pánt nem gyűrődik fel a hajlatban Extra vastag öntött hab, hőzáró varrással Karcolá..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KP-102
Technikai adatok: Habbetétes térdvédő Vízálló hajlékony gumis borítással Kis súly, tartós védelem  Puha és tartós habszerkezet A rögztő pánt nem gyűrődik fel a hajlatban Extra vastag öntött hab, hőzáró varrással Karcolásálló tamponnyomat grafika A csomagban 1 pár (2 db) van!..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KPS-03
Technikai adatok: Csak borítás térdvédő nélkül! A TB-KP-G2 térdvédőre pattintható fel Gumis borítás – puha felülete nem hagy nyomot a felületen A gumis anyaga miatt kevésbé csúszik..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KPS-01
Technikai adatok: Csak borítás térdvédő nélkül! A TB-KP-G2 térdvédőre pattintható fel Kemény borítás a durva terepre Kemény, kopásálló műanyag..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-KPS-05
Technikai adatok: Csak borítás térdvédő nélkül! A TB-KP-G2 térdvédőre pattintható fel Nagyméretű gumis borítással Nem csúszik, oldal irányban jobban tart..
Tételek 1 től 17-ig / összesen 17 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.