Termékcsoport
Bevásárlókosár

Pozicionáló lézerek

Gyártó: HEDUE Cikkszám: L304
Hedue PL1 elemes vonaljelölő lézer tartó nélkülIdeális mobil gépekre cserélhetó elemmelA hedue PL1 vonaljelölő pozícionáló lézer használatához mindössze egy elemre vagy akkura van szükség. Ez a készülék ideális olyan helyen, ahol a kábel kiépítése nem megoldható, nem rendszeres használatra v..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: L308
Hedue PL1 elemes vonaljelölő lézer Ideális mobil gépekre cserélhetó elemmelA hedue PL1 vonaljelölő pozícionáló lézer használatához mindössze egy elemre vagy akkura van szükség. Ez a készülék ideális olyan helyen, ahol a kábel kiépítése nem megoldható, nem rendszeres használatra van szükség, ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: L321
Pozicionáló lézer hedue PL2 piros keresztvonallalSzabadon fókuszálható pozicionáló lézer, keresztoptikával, 50mW teljesítménnyelA PL2 pozicionáló lézer leegyszerűsíti a munkadarabok és fűrészlapok beállítását. A készülék hálózati árammal működik, meglévő rendszer esetén akár be is köthető, v..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: L320
Pozicionáló lézer hedue PL2 piros vonallalSzabadon fókuszálható pozicionáló lézer, vonaloptikával, 50mW teljesítménnyelA PL2 pozicionáló lézer leegyszerűsíti a munkadarabok és fűrészlapok beállítását. A készülék hálózati árammal működik, meglévő rendszer esetén akár be is köthető, vagy a mel..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: L323
Pozicionáló lézer hedue PL2 zöld keresztlézerZöld vonaljelölő lézer, keresztoptikával, 30mW teljesítménnyelA PL2 pozicionáló zöld lézer leegyszerűsíti a munkadarabok és fűrészlapok beállítását. A készülék hálózati árammal működik, meglévő rendszer esetén akár be is köthető, vagy a mellékelt ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: L322
Pozicionáló lézer hedue PL2 zöld vonallalZöld vonaljelölő lézer, vonaloptikával, 30mW teljesítménnyelA PL2 pozicionáló zöld lézer leegyszerűsíti a munkadarabok és fűrészlapok beállítását. A készülék hálózati árammal működik, meglévő rendszer esetén akár be is köthető, vagy a mellékelt hálóza..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: L362
Mágnestalpas tartó konzolhedue PL2 jelölő lézerhezA tartó konzol az PL2 pozicionáló lézer tartozéka, mely megkönnyíti a lézer telepítését. A konzolon dupla gömbcsukló található, így a lézer beállítsa még könnyebben végezhető el.Föbb tulajdonságok:Gömbcsuklóval Mágneses talppal..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: L360
Tartó konzol gömbcsuklóshedue PL2 jelölő lézerhezA tartó konzol az PL2 pozicionáló lézer tartozéka, mely megkönnyíti a lézer telepítését. A konzolon dupla gömbcsukló található, így a lézer beállítsa még könnyebben végezhető el.Föbb tulajdonságok:Gömbcsuklóval hedue PL2 lézerhe..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: L361
Duplacsuklós konzol hedue PL2-hezhedue PL2 jelölő lézerhez A tartó konzol a PL2 pozicionáló lézer külön tartozéka, mely megkönnyíti a lézer telepítését. A tartón kettő gömbcsukló található, a lézer könnyebb beállítás érdekében.Föbb tulajdonságok:Dupla gömbcsuklóval hedue P..
Tételek 1 től 9-ig / összesen 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.