Termékcsoport
Bevásárlókosár

Szintezőlécek

Gyártó: HEDUE Cikkszám: 30042
Ölesléc 3 méteres hosszbanÖsszecsukható lehúzóléc, masszív szerkezettel, autóban is szállítható.A 3 méter hosszú lehúzóléc három tagban összecsukható, így mindössze 1,00 méter. Ez nagyobb szilárdságot biztosít, mint az egy anyagból készült ölesléc, valamint a szállítása is lényegesen egy..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 30043
Ölesléc 4 méteres hosszbanÖsszecsukható lehúzóléc, masszív szerkezettel, autóban is szállítható.A 3 méter hosszú lehúzóléc három tagban összecsukható, így mindössze 1,33 méter. Ez nagyobb szilárdságot biztosít, mint az egy anyagból készült ölesléc, valamint a szállítása is lényegesen egy..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: 30044
Ölesléc 4 méteres hosszbanÖsszecsukható lehúzóléc, masszív szerkezettel, autóban is szállítható.A 3 méter hosszú lehúzóléc három tagban összecsukható, így mindössze 1,00 méter. Ez nagyobb szilárdságot biztosít, mint az egy anyagból készült ölesléc, valamint a szállítása is lényegesen egy..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S504
hedue szintezőléc - 4 mSzintezőlécként és mérőrúdként is használhatóA hedue teleszkópos léce, szintezőlécként és mérőrúdként is használható. A léc egyik oldala E, míg a másik oldala mm beosztású. A teleszkópos szintezőléc pontossága DIN 18703 megfelel. A teleszkópos léc alumínium profilból ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S505
hedue szintezőléc - 5 mSzintezőlécként és mérőrúdként is használhatóA hedue teleszkópos léce, szintezőlécként és mérőrúdként is használható. A léc egyik oldala E, míg a másik oldala mm beosztású. A teleszkópos szintezőléc pontossága DIN 18703 megfelel. A teleszkópos léc alumínium profilból ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S503
hedue szintezőléc - 3 mSzintezőlécként és mérőrúdként is használhatóA hedue teleszkópos léce, szintezőlécként és mérőrúdként is használható. A léc egyik oldala E, míg a másik oldala mm beosztású. A teleszkópos szintezőléc pontossága DIN 18703 megfelel. A teleszkópos léc alumínium profilból ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S512
Zsebszintezőléc 2 méteresEgyik felé cm (E), másikon mm kiosztással.A nivelláló collstok magas minőségű fából készül. A szintezőléc egyik felé cm (E) kiosztás, míg a másikon mm kiosztá található. A zsebszintezőléc kinyitott állapotban 2 méter, összecsukva mindössze 38 cm. A kis méretének kösz..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S513
Zsebszintezőléc 3 méteresEgyik felé cm (E), másikon mm kiosztással.A nivelláló collstok magas minőségű fából készül. A szintezőléc egyik felé cm (E) kiosztás, míg a másikon mm kiosztá található. A zsebszintezőléc kinyitott állapotban 3 méter, összecsukva mindössze 38 cm. A kis méretének kösz..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S610
Mérőék acélból 0,1 mmHézagok és rések egyszerű méréséreAz acél mérőékkel ellenőrizheti és megmérheti a rések és hézagok pontos méretét. Az ék beillesztését követően azonnal látható a méret. A mérőék mérési tartomány 0,5 mm-től 11 mm-ig, méretek részletessége 0,1mm, aránya 1:10. A mérőék kios..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: S600
Mérőék alumíniumbólHézagok, repedések, szintkülönbségek méréséreA hedue mérőék hézagok, rések mérésére ellenőrzésére szolgál. A mérőék mm beosztású, 1 mm-től 20 mm-ig mérhet vele. A hézagmérő anyaga alumínium, a mm beosztások gravírozva vannak. Az értékek leolvasása 1,0 mm-ben történik...
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9210
Nivel System TS-5 vonalkódos szintezőlécTeleszkópos szintezőléc vonalkódós skálázással kifejezetten a digitális szintezőhözA Nivel System TS-5 vonalkódos szintezőléc kifejezetten a Nivel EL-32 digitális szintezőműszerekhez használható. A szintezőléccel a pontok mogassága és azok szintkülönbs..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9200
Nivel System TS-50 szintezőlécTeleszkópos szintezőléc optikai szintezőkhözA Nivel System TS-50 szintezőléc elsősorban optikai szintezőműszerekhez használható. A szintezőléccel a pontok mogassága és azok szintkülönbsége gyorsan meghatározható. A szintezőléc 5 tagból áll, kihúzott állapot..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9201
Nivel System TS-70 szintezőlécTeleszkópos szintezőléc optikai szintezőkhözA Nivel System TS-70 szintezőléc elsősorban optikai szintezőműszerekhez használható. A szintezőléccel a pontok mogassága és azok szintkülönbsége gyorsan meghatározható. A szintezőléc 5 tagból áll, kihúzott állapotban 7..
Tételek 1 től 13-ig / összesen 13 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.