Termékcsoport
Bevásárlókosár

Kerekes távolságmérők

Gyártó: HEDUE Cikkszám: E804
hedue MR1 kerekes távolságmérőKiskerekű mérőkerék kis és közepes távolságok méréséreA hedue legkisebb kerekes távolságmérője az MR1, ideális választás épületen belüli mérésre. Az MR1 kereke csúszásmentes gumiborítást kapott, mely biztosítja a nagy pontosságot 0,08%, egészen 999,99 méterig! A..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: E805
hedue MR2 kerekes távolságmérőÚtburkolat, járdák, szegélyek méréséreA hedue MR2 kerekes távolságmérője ideális választás útburkolatok járdaszegélyek és szakaszok méréséhez. A 160 mm átmérőjű gumírozott kerék, jól boldogul a szilárd talaj egyenletlengésein. A kijelző közvetlen a kerék fölött ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: E806
hedue MR3 kerekes távolságmérőNagyméretű kerékátmérővel a komfortosabb használathozA hedue MR3 mérőkerék minden terepviszonyon precízen használható, köszönhetően a nagyméretű gumírozott keréknek. A kerék átmérője 320,1 mm. A könnyű váznak köszönhetően a mérőkerék nagy távolságnál is kényelme..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N8010
Nivel System M10 mérőkerékÚtburkolat, járdák, szegélyek méréséreA Nivel M10 kerekes távolságmérője ideális választás útburkolatok járdaszegélyek és szakaszok méréséhez. A 160 mm átmérőjű gumírozott kerék, jól boldogul a szilárd talaj egyenletlengésein. A kijelző közvetlen a kerék fölött hely..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N8100
Nivel System M100 mérőkerékNagyméretű kerékátmérővel a komfortosabb használathozA Nivel M100 mérőkerék minden terepviszonyon precízen használható, köszönhetően a nagyméretű gumírozott keréknek. A kerék átmérője 320,1 mm. A könnyű váznak köszönhetően a mérőkerék nagy távolságnál is kényelmese..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N8101
Nivel System M100D mérőkerékNagyméretű kerékátmérővel és digitális kijelzővelAz MR6 mérőkereket digitális kijelzővel szerelték, a közvetlen a markolaton helyeztek el. A digitális technikának köszönhetően a +R gomb használatával lehetőség van faltól falig mérésre is. Az kijelző értéke állítha..
Tételek 1 től 6-ig / összesen 6 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.