Termékcsoport
Bevásárlókosár

Nivel System

Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2500
Nivel System HDM-90G lézeres távolságmérőPrecíz és sokfunkciós távolságmérő zöld lézerfénnyelBemutatjuk a Nivel System HDM-90G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználás..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7910
Nivel System ST-10 mérőszalagAcél keretes mérőszalag zárt házbanAz acél Nivel System mérőszalag sorozat egy robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. Bevonatos, kopás- és rozsdaálló. Praktikus horoggal és fűzőlyukkal fels..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7920
Nivel System ST-20 mérőszalagAcél keretes mérőszalag zárt házbanAz acél Nivel System mérőszalag sorozat egy robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. Bevonatos, kopás- és rozsdaálló. Praktikus horoggal és fűzőlyukkal fels..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7930
Nivel System ST-30A mérőszalagKeretes acél mérőszalag belső 0 ponttalAz acél Nivel System mérőszalag sorozat egy robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. Bevonatos, kopás- és rozsdaálló. Praktikus horoggal és fűzőlyukkal..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7931
Nivel System ST-30B mérőszalagKeretes acél mérőszalag külső 0 ponttalAz acél Nivel System mérőszalag sorozat egy robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. Bevonatos, kopás- és rozsdaálló. Praktikus horoggal és fűzőlyukkal..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7950
Nivel System ST-50A mérőszalagKeretes acél mérőszalag belső 0 ponttalAz acél Nivel System mérőszalag sorozat egy robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. Bevonatos, kopás- és rozsdaálló. Praktikus horoggal és fűzőlyukkal..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N7951
Nivel System ST-50B mérőszalagKeretes acél mérőszalag külső 0 ponttalAz acél Nivel System mérőszalag sorozat egy robusztus, pontos és praktikus mérőeszköz mindazok számára, akik jó minőségű terméket keresnek elfogadható áron. Bevonatos, kopás- és rozsdaálló. Praktikus horoggal és fűzőlyukkal..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6310
Nivel System CL-BR falitartóÁllítható magasságú tübbfinkciós falitartó keresztlézerhezA Nivel CL-BR falitartó egy többfunkciós falitartó, ami a keresztlézerek fontos tartozéke. A falitaró fémprofilra csiptethető, fémre mágnesesen rögzítható vagy akár egy csavarra is felakasztható. A készülék..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3100
Technikai adatok: Vörös lézerfénnyel Látható hatótávolság: 15 méter Hatótáv jelfogóval: 50 méter Szintezési pontosság ± 1,0 milliméter - 5 méteren Önszintezési tartomány: 3° Lézerdióda száma: 2 db vonal, vízszintes és függőleges Elem szükséglet: 3 db AA 1,5V elem Működés egy elem..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3140
Nivel System CL1B kék keresztlézerA CL1B egy egysíkú kék fényű 1D lézer. Tökéletes eszköz egy 360 fokos vízszintes referenciavonal kijelölésére. A lézer ezáltal a klasszikus szintezésre szolgál teljes körben a vízszintes tartományban. Amíg a lézer reteszelt (Lock) állapotban van, az egység dönth..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3130
Nivel System CL1G zöld keresztlézerA CL1G egy egysíkú zöld fényű 1D lézer. Tökéletes eszköz egy 360 fokos vízszintes referenciavonal kijelölésére. A lézer ezáltal a klasszikus szintezésre szolgál teljes körben a vízszintes tartományban. Amíg a lézer reteszelt (Lock) állapotban van, az egység dön..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3120
Nivel System CL1R piros keresztlézerA CL1R egy egysíkú piros fényű 1D lézer. Tökéletes eszköz egy 360 fokos vízszintes referenciavonal kijelölésére. A lézer ezáltal a klasszikus szintezésre szolgál teljes körben a vízszintes tartományban. Amíg a lézer reteszelt (Lock) állapotban van, az egység d..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3240
Nivel System CL2B kék keresztlézerA Nivel System CL2B egy többcélú kék fényű 2D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 1 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munkáka..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3230
Nivel System CL2G zöld keresztlézerA Nivel System CL2G egy többcélú zöld fényű 2D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 1 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munká..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3220
Nivel System CL2R piros keresztlézerA Nivel System CL2R egy többcélú piros fényű 2D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 1 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező mun..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3340
Nivel System CL3B kék keresztlézerA Nivel System CL3B egy többcélú kék fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munkáka..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3330
Nivel System CL3G zöld keresztlézerA Nivel System CL3G egy többcélú zöld fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munká..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3320
Nivel System CL3R piros keresztlézerA Nivel System CL3R egy többcélú piros fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező mun..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3440
Nivel System CL4B kék keresztlézerA Nivel System CL4B egy többcélú kék fényű 4D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (2 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munkáka..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3520
Nivel System CL4D-B keresztlézerA CL4D-B keresztlézer kék fényű (505nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószint felett jelenik meg, ami na..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3410
Nivel System CL4D-G keresztlézerA CL4D-G keresztlézer zöld fényű (450nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószint felett jelenik meg, ami nagy segítséget ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3450
Nivel System CL4D-P keresztlézer Lila lézerfénnyel!A CL4D-P keresztlézer lila lézersugárral (450nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószint felett jeleni..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3510
Nivel System CL4D-R keresztlézerA CL4D-R keresztlézer piros fényű (635 nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószint felett jelenik meg, ami..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3430
Nivel System CL4G zöld keresztlézerA Nivel System CL4G egy többcélú zöld fényű 4D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (2 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munká..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3420
Nivel System CL4R piros keresztlézerA Nivel System CL4R egy többcélú piros fényű 4D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (2 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező mun..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6100
Nivel System CLS-1 jelfogóÁltalános lézeres jelfogó piros fényű vonallézerkhezA Nivel System CLS-1 jelfogó az FL1, CL1 keresztlézerrel kompatibilis. Ideális választás, ha kültéren vagy nagyonn távolságban szeretnénk szintezni. A jelfogó használatával a keresztlézer hatótávolsága 50 méterig m..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6101
Nivel System CLS-1G jelfogóÁltalános lézeres jelfogó zöld fényű vonallézerkhezA Nivel System CLS-1G jelfogó az FL1G, CL1G keresztlézerrel kompatibilis. Ideális választás, ha kültéren vagy nagyonn távolságban szeretnénk szintezni. A jelfogó használatával a keresztlézer hatótávolsága 50 méteri..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6120
Nivel System CLS-4 jelfogóÚj lézeres jelfogó piros, zöld és kék fényű lézerekhezA Nivel System CLS-4 jelfogó a megújúlt Nivel System CL1/CL2/CL3/CL4/CL4D (10kHz) lézerekhez használható. A jelfogó a piros, zöld és kék fényű lézerekkel is működik. A CLS-4 ideális választás, ha kültéren vagy na..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1400
Nivel System DL60 digitális lejtésmérő 60 cm hosszbanA pontos lejtés meghatározásához digitálisanA Nivel DL60 egy digitális víz- és lejtémérő, amivel a szinteket könnyen és egyszerűen lehet mérni és ellenőrizni, a nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően. A készüléket fejjel levelé tartva, a k..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1401
Nivel System DL60L digitális lejtésmérő 60 cm hosszban lézermutatóvalA pontos lejtés meghatározásához digitálisanA Nivel DL60 egy digitális víz- és lejtémérő, amivel a szinteket könnyen és egyszerűen lehet mérni és ellenőrizni, a nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően. A készüléket fejjel le..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1320
Nivel System DT-2 digitális teodolitPrecíziós digitális teodolit minden építési feladatraA Nivel System DT-2 elektronikus egy precíz 2 másodperces mérőműszer, mellyel egyszerűn és gyorsan mérhet és jelölhet irányokat, szögeket vagy lejtést. Ez az egyik legfontosabb mérőeszköz az építkezéseke..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1310
Nivel System DT-2L digitális teodolitPrecíziós digitális teodolit lézeres mutatóval minden építési feladatraA Nivel System DT-2L elektronikus egy precíz 2 másodperces mérőműszer, mellyel egyszerűn és gyorsan mérhet és jelölhet irányokat, szögeket vagy lejtést. Ez az egyik legfontosabb mérőes..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1300
Nivel System DT-5 digitális teodolitPrecíziós digitális teodolit minden építési feladatraA Nivel System DT-5 elektronikus egy precíz 5 másodperces mérőműszer, mellyel egyszerűn és gyorsan mérhet és jelölhet irányokat, szögeket vagy lejtést. Ez az egyik legfontosabb mérőeszköz az építkezéseke..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1300
Nivel System DT-5 digitális teodolit állványalPrecíziós digitális teodolit minden építési feladatraA Nivel System DT-5 elektronikus egy precíz 5 másodperces mérőműszer, mellyel egyszerűn és gyorsan mérhet és jelölhet irányokat, szögeket vagy lejtést. Ez az egyik legfontosabb mérőeszköz az ép..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1200
Nivel System EL-32 digitális szintezőEgygombos szintmagasság leolvasás akár 100 méterigA Nivel System EL-32 egy magas színvonalú digitális szintezőműszer, amely gyors és pontos automatikus vagy manuális méréseke tesz lehetővé nehéz munkakörülmények között is. A vonalkódos léc leolvasása auto..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1200csom
Nivel System EL-32 digitális szintező csomagbanEgygombos szintmagasság leolvasás akár 100 méterigA Nivel System EL-32 egy magas színvonalú digitális szintezőműszer, amely gyors és pontos automatikus vagy manuális méréseke tesz lehetővé nehéz munkakörülmények között is. A vonalkódos léc leolv..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3000
Technikai adatok: Látható hatótávolság: 15 méter Hatótáv jelfogóval 50 méter Szintezési pontosság ± 2,0 milliméter - 10 méteren Önszintezési tartomány 3,5° 1 db vízszintes és 3 db függőleges Elem szükséglet: 3 db AA 1,5V elem Működés egy elemmel: 8 óra Környezeti védelem: IP52 - ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3010
Technikai adatok: Látható hatótávolság: 20 méter Hatótáv jelfogóval 50 méter Szintezési pontosság ± 2,0 milliméter - 10 méteren Önszintezési tartomány 3,5° 1 db vízszintes és 3 db függőleges Elem szükséglet: 3 db AA 1,5V elem Működés egy elemmel: 8 óra Környezeti védelem: IP52 - ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2600
Nivel System HDM-120BC lézeres távolságmérőPrecíz és sokfunkciós távolságmérő digitális célkeresővelBemutatjuk a Nivel System HDM-120BC lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari fel..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2300
Nivel System HDM-50G lézeres távolságmérőPrecíz és sokfunkciós távolságmérő zöld lézerfénnyelBemutatjuk a Nivel System HDM-50G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználás..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2000
Nivel System HDM-5G lézeres távolságmérőBemutatjuk a Nivel System HDM-5G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználásra lett kialakítva, biztosítva ezzel a gyors és pontos mér..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2400
Nivel System HDM-70G lézeres távolságmérőPrecíz és sokfunkciós távolságmérő zöld lézerfénnyelBemutatjuk a Nivel System HDM-70G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználás..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2100
Nivel System HDM-7G lézeres távolságmérőBemutatjuk a Nivel System HDM-7G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználásra lett kialakítva, biztosítva ezzel a gyors és pontos mér..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N2200
Nivel System HDM-9G lézeres távolságmérőBemutatjuk a Nivel System HDM-9G lézeres távolságmérő sorozatot, amely az építési munkánál való mérésekhez készült, magas tudású és minőségű termékek, kedvező áron. A távolságmérő ipari felhasználásra lett kialakítva, biztosítva ezzel a gyors és ponto..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N6111
Nivel léctartó CLS-4 jelfogóhozKopatibilis a Nivel CLS-3 és CLS-4 jelfogóvalKiegészítő léctartó a Nivel CLS-3 és CLS-4 jelfogóhozFőbb tulajdonságokKompatibilis a Nivel CLS-3 és CLS-4 jelfogóval Csavaros rögzítés A jelfogó nem része!..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9352
Nivel System LP-36 EX szorítórúdPraktikus kiegészítő keresztlézerhez, max 3,6 méterig.A Nivel System LP-36 EX ideális kiegészítő minden kereszt és vonallézerhez. A szorítórúdat a padló és mennyezet közé lehet befeszíteni, maximális magasság 3,6 méter. A keresztlézert rúd majd teljes tartomán..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9351
Nivel System LP-36 szorítórúdPraktikus kiegészítő keresztlézerhez, max 3,6 méterig.A Nivel System LP-36 ideális kiegészítő minden kereszt és vonallézerhez. A szorítórúdat a padló és mennyezet közé lehet befeszíteni, maximális magasság 3,6 méter. A keresztlézert rúd majd teljes tartományában ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9220
Nivel System LS-24 mérőlécFlexibilis mérőléc a gyors magasságméréshez és számításhoz – kereszt- és forgólézerhez.A Nivel System LS-24 mérőléc a forgólézerek fontos kiegészítője. A mérőléccel a pontok mogassága és azok szintkülönbsége gyorsan meghatározható. A szintezőléc 2 tagból áll, kihúzo..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N9221
Nivel System LS-35 mérőlécFlexibilis mérőléc a gyors magasságméréshez és számításhoz – kereszt- és forgólézerhez.A Nivel System LS-35 mérőléc a forgólézerek fontos kiegészítője. A mérőléccel a pontok mogassága és azok szintkülönbsége gyorsan meghatározható. A szintezőléc 2 tagból áll, kihúzo..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N8010
Nivel System M10 mérőkerékÚtburkolat, járdák, szegélyek méréséreA Nivel M10 kerekes távolságmérője ideális választás útburkolatok járdaszegélyek és szakaszok méréséhez. A 160 mm átmérőjű gumírozott kerék, jól boldogul a szilárd talaj egyenletlengésein. A kijelző közvetlen a kerék fölött hely..
Tételek 1 től 50-ig / összesen 89 (2 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.