Termékcsoport
Bevásárlókosár

Soppec

Gyártó: Soppec Cikkszám: 441617
Soppec festékszóró kocsi egykerekes kivitelJelölések még egyszerűbb elvégzéséhezA Soppec festékszóró kocsi ideális választás egész napos jelölésekhez. Elsősorban útburkolaton való jelöléshez ideális. A kocsi könnyű, egyszerűen használható a markolaton ravasszal ellátva. Mindegyik 500 ml-es S..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 432447
Soppec festékszóró pisztolyJelölések még egyszerűbb elvégzéséhezA Soppec festékszóró pisztoly ideális megkönnyíti a jelölések elvégzéset a terepi munka során. A jelölőpisztoly tartós masszív műanyagból készült és mindengyik 500 ml-es Soppec jelölőfestékkel használható.A termék előnye ..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141519
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – KÉKKék színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági ku..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141516
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – NARANCSNarancs színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon bizto..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141513
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – PIROSPiros színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonság..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141525
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – Rózsaszín/PinkRózsaszín színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A fla..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141517
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – CITROMSÁRGASárga színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biz..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141518
Soppec Fluo T.P. jelölőfesték – ZÖLDZöld színű fluoreszkáló jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec Fluo T.P. jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági ..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 551600
Jelölő filc fehér festékkelGyorsan száradó festékkel töltött jelölő tollA Soppec jelölő tollakat széles körben lehet felhasználni, legyen az akár fa, műanyag, karton, vas, üveg. A toll 10ml nagyon jó minőségű és azonnal száradó festékkel van töltve. A jelölés vastagsága ~2,5 mm.Föbb tu..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 551603
Jelölő filc fekete festékkelGyorsan száradó festékkel töltött jelölő tollA Soppec jelölő tollakat széles körben lehet felhasználni, legyen az akár fa, műanyag, karton, vas, üveg. A toll 10ml nagyon jó minőségű és azonnal száradó festékkel van töltve. A jelölés vastagsága ~2,5 mm.Föbb t..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 551601
Jelölő filc kék festékkelGyorsan száradó festékkel töltött jelölő tollA Soppec jelölő tollakat széles körben lehet felhasználni, legyen az akár fa, műanyag, karton, vas, üveg. A toll 10ml nagyon jó minőségű és azonnal száradó festékkel van töltve. A jelölés vastagsága ~2,5 mm.Föbb tula..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 551604
Jelölő filc piros festékkelGyorsan száradó festékkel töltött jelölő tollA Soppec jelölő tollakat széles körben lehet felhasználni, legyen az akár fa, műanyag, karton, vas, üveg. A toll 10ml nagyon jó minőségű és azonnal száradó festékkel van töltve. A jelölés vastagsága ~2,5 mm.Föbb tu..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141500
Soppec ProMarker jelölőfesték – FEHÉRFehér színű jelölőfesték építőipari jelölésekhezA Soppec ProMarker jelölőfesték ideális építőipari és földmérői jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a benne lévő festék pedig környezetbarát any..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141616
Tempo T.P – rövid hatóidejű jelölőfestékNarancs színben, max 2 hónap hatóidő - 500 mlA Soppec Tempo T.P. jelölőfesték ideális időszakos jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a ..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141625
Tempo T.P – rövid hatóidejű jelölőfestékRózsaszínben, max 2 hónap hatóidő - 500 mlA Soppec Tempo T.P. jelölőfesték ideális időszakos jelölésekhez. A festék jól tapad még a nedves felületen is, a fluoreszkáló pigmenttől pedig még jobban látható. A flakon biztonsági kupakkal van ellátva, a ben..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141216
Soppec Track Marker narancs jelölőfestékÁltalános jelölőfesték építőipari feladatokhozA Soppec Track Marker jelölőfesték ideális ideiglenes építőipari jelölések elvégzésére, mint pl földmunka, útépítés vagy akár mélyépítés. A festék jól tapad még a nedves felületen is, általános hatóideje mi..
Gyártó: Soppec Cikkszám: 141225
Soppec Track Marker rózsaszín jelölőfestékÁltalános jelölőfesték építőipari feladatokhozA Soppec Track Marker jelölőfesték ideális ideiglenes építőipari jelölések elvégzésére, mint pl földmunka, útépítés vagy akár mélyépítés. A festék jól tapad még a nedves felületen is, általános hatóideje ..
Tételek 1 től 17-ig / összesen 17 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.