Termékcsoport
Bevásárlókosár

Faipari derékszögek

Gyártó: HEDUE Cikkszám: Z302
Kiosztással és rajzlyukkal Az ácsderékszög rozsdamentes acélból készül, mely fokozottan ellenál a rozsda, sav és más káros környezeti hatásnak. A különleges acélnak köszönhetően a derékszöget meg lehet hajlítani úgy, hogy azon tartós alakváltozás nem következik be. Ezért a derékszöget a mérendő f..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: Y082
Derékszög 800 mm - Kiosztással és rajzlyukkalVarratmentes ácsderékszög, edzett acélból, világos sárga rétegbevonattalA varrat nélküli - egy anyagból készült ácsderékszög edzett acél magja sárga porfestést kapott, a derékszög hosszabik szárán jól olvasható mm kiosztás található. A derékszög e..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: Z262
Varratmentes ácsderékszög 600 mmKiosztással és rajzlyukkalAz ácsderékszög rozsdamentes acélból készül, mely fokozottan ellenál a rozsda, sav és más káros környezeti hatásnak. A különleges acélnak köszönhetően a derékszöget meg lehet hajlítani úgy, hogy azon tartós alakváltozás nem következik..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: Z272
Varratmentes ácsderékszög 700 mmKiosztással és rajzlyukkalAz ácsderékszög rozsdamentes acélból készül, mely fokozottan ellenál a rozsda, sav és más káros környezeti hatásnak. A különleges acélnak köszönhetően a derékszöget meg lehet hajlítani úgy, hogy azon tartós alakváltozás nem következik..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: Z282
Varratmentes ácsderékszög 800 mmKiosztással és rajzlyukkalAz ácsderékszög rozsdamentes acélból készül, mely fokozottan ellenál a rozsda, sav és más káros környezeti hatásnak. A különleges acélnak köszönhetően a derékszöget meg lehet hajlítani úgy, hogy azon tartós alakváltozás nem következik..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: Y282-SB
Derékszög 800 mm - Kiosztással és rajzlyukkalVarratmentes ácsderékszög, edzett acélból, világos sárga rétegbevonattalA varrat nélküli - egy anyagból készült ácsderékszög edzett acél magja sárga porfestést kapott, a derékszög hosszabik szárán jól olvasható mm kiosztás található. A derékszög e..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: Y102
Derékszög 1000 mm - Kiosztással és rajzlyukkalVarratmentes ácsderékszög, edzett acélból, világos sárga rétegbevonattalA varrat nélküli - egy anyagból készült ácsderékszög edzett acél magja sárga porfestést kapott, a derékszög hosszabik szárán jól olvasható mm kiosztás található. A derékszög ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: Y062
Derékszög 600 mm - Kiosztással és rajzlyukkalVarratmentes ácsderékszög, edzett acélból, világos sárga rétegbevonattalA varrat nélküli - egy anyagból készült ácsderékszög edzett acél magja sárga porfestést kapott, a derékszög hosszabik szárán jól olvasható mm kiosztás található. A derékszög e..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: Y072
Derékszög 700 mm - Kiosztással és rajzlyukkalVarratmentes ácsderékszög, edzett acélból, világos sárga rétegbevonattalA varrat nélküli - egy anyagból készült ácsderékszög edzett acél magja sárga porfestést kapott, a derékszög hosszabik szárán jól olvasható mm kiosztás található. A derékszög e..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: V102
Horganyzott derékszög 1000 mmKiosztással és rajzlyukkalAz ácsderékszög horgany bevonatott kap, mely így fokozottan ellenáll a rozsda, sav és más káros környezeti hatásnak. A különleges acélnak köszönhetően a derékszöget meg lehet hajlítani úgy, hogy azon tartós alakváltozás nem következik be..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: V072
Horganyzott derékszög 700 mmKiosztással és rajzlyukkalAz ácsderékszög horgany bevonatott kap, mely így fokozottan ellenáll a rozsda, sav és más káros környezeti hatásnak. A különleges acélnak köszönhetően a derékszöget meg lehet hajlítani úgy, hogy azon tartós alakváltozás nem következik be...
Gyártó: HEDUE Cikkszám: V082
Horganyzott derékszög 800 mmKiosztással és rajzlyukkalAz ácsderékszög horgany bevonatott kap, mely így fokozottan ellenáll a rozsda, sav és más káros környezeti hatásnak. A különleges acélnak köszönhetően a derékszöget meg lehet hajlítani úgy, hogy azon tartós alakváltozás nem következik be...
Gyártó: HEDUE Cikkszám: M900
Alpha Classic ácsderékszögA legnépszerűbb faipari segédeszköz!Az egyik leggyorsabb rajztechnika a Alpha kettősszögű derékszöggel történhet. A készülék használható az összes Tetőszabási és lekötési munkálatoknál.Az eszközzel minden féle szabási munkák és annak szögeinek meghatározására, f..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: M901
Alpha Classic Sárga állítható derékszögÁllítható derékszög, porfestett sárga kivitelbenA Classic állítható derékszög sárga porfestett bevonattal ellátva kerül forgalomba. Tetőszabások és lekötési munkák elvégzéséhez ajánljuk. Csonkaszarufák, szarufák, kármik, élszarufák és lépcsők is felrajz..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: M900d
Alpha Classic szettKettősszögű derékszög + varratmentes derékszög + sáskalábAz Alpha Classic ácsderékszög kifejezetten az ácsmunka rajzeszköze. A derékszög gyors és pontos a szabási és a lekötési munkát eredményez. Szögek meghatározása és felrajzolása, kármi, szarufa, csonkaszarufa, élszaruf..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: M920
Alpha Maxi állítható derékszögA legnépszerűbb faipari segédeszköz!Az egyik leggyorsabb rajztechnika a Alpha kettősszögű derékszöggel történhet. A készülék használható az összes Tetőszabási és lekötési munkálatoknál. Az eszközzel minden féle szabási munkák és annak szögeinek meghatározására, ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: M908
Alpha Mikro állítható derékszögA legnépszerűbb faipari segédeszköz!Az egyik leggyorsabb rajztechnika a Alpha kettősszögű derékszöggel történhet. A készülék használható az összes Tetőszabási és lekötési munkálatoknál.Az eszközzel minden féle szabási munkák és annak szögeinek meghatározásá..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: M910
Alpha Mini állítható derékszögA legnépszerűbb faipari segédeszköz!Az egyik leggyorsabb rajztechnika a Alpha kettősszögű derékszöggel történhet. A készülék használható az összes Tetőszabási és lekötési munkálatoknál.Az eszközzel minden féle szabási munkák és annak szögeinek meghatározásár..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B015
Alu derékszög 150 mmNehéz alu derékszög ácsoknak és lakatosoknakA derékszög bordázott markolat 45°-os szögben csatlakozik a mérőszárhoz. A száron kettő oldali mart fekete milliméter kiosztás található, mely jól olvasható. A nulla pont alul a markolat belsejétől, felül a markolat tetejétől in..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B020
Alu derékszög 200 mmNehéz alu derékszög ácsoknak és lakatosoknakA derékszög bordázott markolat 45°-os szögben csatlakozik a mérőszárhoz. A száron kettő oldali mart fekete milliméter kiosztás található, mely jól olvasható. A nulla pont alul a markolat belsejétől, felül a markolat tetejétől in..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B025
Alu derékszög 250 mmNehéz alu derékszög ácsoknak és lakatosoknakA derékszög bordázott markolat 45°-os szögben csatlakozik a mérőszárhoz. A száron kettő oldali mart fekete milliméter kiosztás található, mely jól olvasható. A nulla pont alul a markolat belsejétől, felül a markolat tetejétől in..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B030
Alu derékszög 300 mmNehéz alu derékszög ácsoknak és lakatosoknakA derékszög bordázott markolat 45°-os szögben csatlakozik a mérőszárhoz. A száron kettő oldali mart fekete milliméter kiosztás található, mely jól olvasható. A nulla pont alul a markolat belsejétől, felül a markolat tetejétől in..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: B040
Alu derékszög 400 mmNehéz alu derékszög ácsoknak és lakatosoknakA derékszög bordázott markolat 45°-os szögben csatlakozik a mérőszárhoz. A száron kettő oldali mart fekete milliméter kiosztás található, mely jól olvasható. A nulla pont alul a markolat belsejétől, felül a markolat tetejétől in..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A125
Asztalos derékszög 250 mmPrecíz asztalos derékszög, diófa markolattal, rajzoláshoz, méréshez és ellenőrzéshez. A derékszög markolata diófából készült és a belső fele egy réz ütközővel van ellátva. A rozsdamentes acélból készült nyelv mindkettő oldalán mart milliméter kiosztás találh..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A130
Asztalos derékszög 300 mmPrecíz asztalos derékszög, diófa markolattal, rajzoláshoz, méréshez és ellenőrzéshez. A derékszög markolata diófából készült és a belső fele egy réz ütközővel van ellátva. A rozsdamentes acélból készült nyelv mindkettő oldalán mart milliméter kiosztás találh..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A025
Asztalos derékszög 250 mmPrecíz asztalos derékszög, diófa markolattal, rajzoláshoz, méréshez és ellenőrzéshez.A derékszög markolata diófából készült és a belső fele egy réz ütközővel van ellátva. A rozsdamentes acélból készült nyelv mindkettő oldalán mart milliméter kiosztás található. ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A030
Asztalos derékszög 300 mmPrecíz asztalos derékszög, diófa markolattal, rajzoláshoz, méréshez és ellenőrzéshez. A derékszög markolata diófából készült és a belső fele egy réz ütközővel van ellátva. A rozsdamentes acélból készült nyelv mindkettő oldalán mart milliméter kiosztás található...
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A140
Asztalos derékszög 400 mmPrecíz asztalos derékszög, diófa markolattal, rajzoláshoz, méréshez és ellenőrzéshez. A derékszög markolata diófából készült és a belső fele egy réz ütközővel van ellátva. A rozsdamentes acélból készült nyelv mindkettő oldalán mart milliméter kiosztás található. ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A040
Asztalos derékszög 400 mmPrecíz asztalos derékszög, diófa markolattal, rajzoláshoz, méréshez és ellenőrzéshez. A derékszög markolata diófából készült és a belső fele egy réz ütközővel van ellátva. A rozsdamentes acélból készült nyelv mindkettő oldalán mart milliméter kiosztás található...
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A031
Asztalos derékszög szettDerékszög + sáskaláb + gér másolóA szettben lévő szerszámok mind magas minőségben készülnek. A fém részek rozsdamentes anyagból a fa részek pedig diófából készül. Az asztalos derékszög kétoldali mélynyomású mm skálát kapott. A derékszög 0,01mm pontos egy centiméteren...
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A033
Asztalos derékszög szett - keményfa dobozbanDerékszög + sáskaláb + gér másoló - dobozbanAz a derékszög szög szett asztalosoknak és bútorasztalosoknak ideális. A szett tartalmaz egy 30 cm-es derékszöget, egy 30 cm-es gérrajzolót és egy 30 cm-es sáskalábat. Mindegyik eszköz szára rozsdamentes,..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: M710
Dupla Alpha állítható derékszög800 mm szárhosszalAz Alpha derékszög dupla szárra megkönnyíti a szögek felrajzolását. Az állító szög a 800mm-es szár közepén helyezkedik el, így mind a kettő irányban könnyen használható. A szögíven kétirányú 0,5° részletes szögkiosztás található.Főbb tul..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A325
Gér rajzsegéd 250 mmMinőségi szerszám asztalosoknak A gér rajzsegéd egy asztalos szerszám, mely megkönnyíti a szögek összevágást. A szerszám nyele mogyorófából míg a mérő szára rozsdamentes acélból készül.Főbb tulajdonságok:Rozsdamentes acél szárral Sárgaréz ütközővel M..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: A330
Gér rajzsegéd 300 mmMinőségi szerszám asztalosoknakA gér rajzsegéd egy asztalos szerszám, mely megkönnyíti a szögek összevágást. A szerszám nyele mogyorófából míg a mérő szára rozsdamentes acélból készül.Főbb tulajdonságok:Rozsdamentes acél szárral Sárgaréz ütközővel Mogyoró..
Gyártó: Swanson Cikkszám: TS152M
Fanyelű derékszög 250 mm - SwansonMinőségi anyagból, mart és festett skálávalA Swanson derékszög minden olyan felhasználónak ajánljuk, akinek fontos a minőség. A derékszög markolata keményfából készül, réz betéttel és szegeccsel van megerősítve. A rozsdamentes száron a méretkiosztás marva és..
Gyártó: Swanson Cikkszám: SVCM233
Swanson kombinált derékszög 30 cmMagas minőségű acél derékszög faipari munkához javasolt.A Swanson Savage kombinált derékszög hasznos mérőeszköz az asztalosipari felhasználók számára. A derékszög rozsdamentes ötvözetből, precí megmunkálással készült. Használható derékszögelésre, mélységmérés..
Gyártó: Swanson Cikkszám: EU202
Swanson Speed Square derékszögA népszerű Swanson derékszög metrikus jelölésselA Swanson Metric Speed Square ácsderékszög ideális segédeszköz ácsipari és asztalosipari munkákhoz. A derékszög használatával gyorsan lehet derékszöget, párhuzamost, szögmet kijelölni. Vágáshoz vezetőként is kíváló..
Tételek 1 től 37-ig / összesen 37 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.