Termékcsoport
Bevásárlókosár

Keresztlézerek

Nivel System CL4D építőipari keresztlézerek

Gyártó: HEDUE Cikkszám: L216
hedue L1 keresztvonallézerEgyszerű keresztlézer vízszintes és függőleges lézervonallalAz új hedue L1 vízszintes és függőleges vonallézeren a vízszintes és a függőleges tengely külön - külön is kapcsolható. A vonallézer ingás diódája mágnesesen csillapított. Az önszintező képessége ± 3°. Ame..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: L243
hedue M4 Zöld keresztvonallézer3 x 360 fokos zöld keresztlézer a folyamatos munkavégzéshezA hedue M4 vonallézer 1 db 360°-os vízszintes lézervonalat vetít ki, mely megkönnyti a szintezési és beállítási munkálatokat. Emellett 2 db egymásra merőleges 360°-os függőleges lézervonallal lehetőség..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3100
Technikai adatok: Vörös lézerfénnyel Látható hatótávolság: 15 méter Hatótáv jelfogóval: 50 méter Szintezési pontosság ± 1,0 milliméter - 5 méteren Önszintezési tartomány: 3° Lézerdióda száma: 2 db vonal, vízszintes és függőleges Elem szükséglet: 3 db AA 1,5V elem Működés egy elem..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3140
Nivel System CL1B kék keresztlézerA CL1B egy egysíkú kék fényű 1D lézer. Tökéletes eszköz egy 360 fokos vízszintes referenciavonal kijelölésére. A lézer ezáltal a klasszikus szintezésre szolgál teljes körben a vízszintes tartományban. Amíg a lézer reteszelt (Lock) állapotban van, az egység dönth..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3130
Nivel System CL1G zöld keresztlézerA CL1G egy egysíkú zöld fényű 1D lézer. Tökéletes eszköz egy 360 fokos vízszintes referenciavonal kijelölésére. A lézer ezáltal a klasszikus szintezésre szolgál teljes körben a vízszintes tartományban. Amíg a lézer reteszelt (Lock) állapotban van, az egység dön..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3120
Nivel System CL1R piros keresztlézerA CL1R egy egysíkú piros fényű 1D lézer. Tökéletes eszköz egy 360 fokos vízszintes referenciavonal kijelölésére. A lézer ezáltal a klasszikus szintezésre szolgál teljes körben a vízszintes tartományban. Amíg a lézer reteszelt (Lock) állapotban van, az egység d..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3240
Nivel System CL2B kék keresztlézerA Nivel System CL2B egy többcélú kék fényű 2D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 1 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munkáka..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3230
Nivel System CL2G zöld keresztlézerA Nivel System CL2G egy többcélú zöld fényű 2D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 1 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munká..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3220
Nivel System CL2R piros keresztlézerA Nivel System CL2R egy többcélú piros fényű 2D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 1 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező mun..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3340
Nivel System CL3B kék keresztlézerA Nivel System CL3B egy többcélú kék fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munkáka..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3330
Nivel System CL3G zöld keresztlézerA Nivel System CL3G egy többcélú zöld fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munká..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3320
Nivel System CL3R piros keresztlézerA Nivel System CL3R egy többcélú piros fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező mun..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3440
Nivel System CL4B kék keresztlézerA Nivel System CL4B egy többcélú kék fényű 4D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (2 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munkáka..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3520
Nivel System CL4D-B keresztlézerA CL4D-B keresztlézer kék fényű (505nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószint felett jelenik meg, ami na..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3410
Nivel System CL4D-G keresztlézerA CL4D-G keresztlézer zöld fényű (450nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószint felett jelenik meg, ami nagy segítséget ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3450
Nivel System CL4D-P keresztlézer Lila lézerfénnyel!A CL4D-P keresztlézer lila lézersugárral (450nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószint felett jeleni..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3510
Nivel System CL4D-R keresztlézerA CL4D-R keresztlézer piros fényű (635 nm) tiszta és erős lézervonalat vetít ki, 4 síkon ( 2 db vízszintes és 2 db függőleges) teljes 360°-ban. A hagyományos lézerekkel ellentétben az alsó lézervonal 20 mm-el a padlószint felett jelenik meg, ami..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3430
Nivel System CL4G zöld keresztlézerA Nivel System CL4G egy többcélú zöld fényű 4D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (2 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munká..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3420
Nivel System CL4R piros keresztlézerA Nivel System CL4R egy többcélú piros fényű 4D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (2 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező mun..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3000
Technikai adatok: Látható hatótávolság: 15 méter Hatótáv jelfogóval 50 méter Szintezési pontosság ± 2,0 milliméter - 10 méteren Önszintezési tartomány 3,5° 1 db vízszintes és 3 db függőleges Elem szükséglet: 3 db AA 1,5V elem Működés egy elemmel: 8 óra Környezeti védelem: IP52 - ..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N3010
Technikai adatok: Látható hatótávolság: 20 méter Hatótáv jelfogóval 50 méter Szintezési pontosság ± 2,0 milliméter - 10 méteren Önszintezési tartomány 3,5° 1 db vízszintes és 3 db függőleges Elem szükséglet: 3 db AA 1,5V elem Működés egy elemmel: 8 óra Környezeti védelem: IP52 - ..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-LL-M10-L2
Toughbuilt zöld keresztlézer 15m A Toughbuilt zöld keresztlézere ideális épületen belüli egyszerűbb szintezési feladatokra, legyen az hobbi vagy félprofi célú. Használatával vízszintes és függőleges kijelölésére és beállítására van lehetőség gyorsan és egyszerűen. A zöld lézerfény jól látható 10-..
Gyártó: TOUGHBUILT Cikkszám: TB-H2-LL-M30-L2
Toughbuilt zöld keresztlézer 30m A Toughbuilt zöld keresztlézere ideális épületen belüli egyszerűbb szintezési feladatokra. Használatával vízszintes és függőleges kijelölésére és beállítására van lehetőség gyorsan és egyszerűen. A zöld lézerfény jól látható akár 30 méterig fényviszonytól függően...
Tételek 1 től 23-ig / összesen 23 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.