Termékcsoport
Bevásárlókosár

Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer

Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer
Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer
Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer
Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer
Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer
Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer
Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer
Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer
Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer
Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer
Nivel CL3G 3x360° zöld keresztlézer

Termék adatai:

Nivel System CL3G zöld keresztlézer

A Nivel System CL3G egy többcélú zöld fényű 3D keresztlézer. A lézerfejek tökéletesen vízszintes és függőleges referenciavonalakat vetítenek ki a felületre (1 vízszintes, 2 függőleges, mindegyik 360 fokban), ezzel támogatva a különböző építési és befejező munkákat. A három sík egyidejű vetítése lehetővé teszi a derékszögek meghatározását.

Ez az opció különösen hasznos lehet burkolási munkáknál vagy éppen nyomvonalak kijelölésére. Amíg a lézer reteszelt (Zárt) állapotban van, az egység dönthető vagyis ferde síkot is lehet képezni vele. Az ¼” menetrögzítő furat lehetővé teszi a műszer stabil rögzítését állványra, adapterekre. A készülékház sarkai gumiborítással vannak borítva, melyek védik az ütéstől, kopástól, és stabilabb fogást biztosítanak a felhasználó számára.

• pontosság és megbízhatóság – a még jobban látható zöld lézervonal garantálja a precíz munkavégzést, az eszköz pontossága pedig kiemelkedő, ± 2 mm / 10 m pontosságú munkát tesz lehetővé
• sokoldalú és többfunkciós felhasználás – 3 lézersík 360 fokban, kivételesen alacsony padlóvonal (mindössze 17 mm a padlószinttől), mely nagy segítség az építési és befejező munkákban (pl. aljzatkiegyenlítés, burkolás)
• numerikus magasság kijelzés – az RD800 DIGITAL detektor használatával, amely milliméterben is mutatja a magasság különbségét.
• gyors és hatékony szintezés – a modern mágneses rezgéskompenzációs rendszer biztosítja a gyors és automatikus vízszintbe állítást, a lézer pontosan beállítja a lézersugarat még instabil alapon is, valamint a reteszeléskor ferde síkban is dolgozhat
• még nagyobb hatótávolság – az impulzus funkcióval és detektor használatával kültéri alkalmazásokhoz is ideális (akár 140m hatótávolság)
• lézer adapter és magassági emelő – biztonságos rögzítés bármilyen helyszíni körülmények között is, finom magasságállító szerkezettel
• kényelmes tápegység – memóriaeffektus mentes Li-ion (4000 mAh) akkumulátor töltöttség jelzővel, működés közben is tölthető akár powerbank akkumulátorról is
• sérüléseknek és kopásnak ellenálló – robosztus, fém erősítésű ház, fém keretben védett lézerfejek, gumírozott sarkok és élek védik az ütéstől, por- és vízálló (IP54)

Könnyű és gyors mérések

A lézer a bekapcsolást követően azonnal szintez és máris használatra készen áll. Az erős zöld lézersugár még jobban látható, a falra vetítve referencia vonalakat hoz létre vízszintes és függőleges munkákhoz, valamint oldal irányú derékszög kijelölésére is van lehetőség, mint pl.: válaszfalak

Sokoldalú felhasználás

A CL3G lehetővé tesz bármilyen vízszintes és függőleges síkban történő munkavégzést. A síkok külön-külön vagy együtt is használhatóak.

Kényelmes működtetés

A CL3G intuitív vezérlőfelülettel rendelkezik. A funkciók kezelése, beleértve a lézersík pontos beállítását is, gyorsan és hatékonyan működik. A lézer Li-ion akkumulátorral működik, és kompakt mérete által könnyen hordozható vagy áthelyezhető. A lézeres funkciók mostantól egy mobilapplikáción keresztül Bluetoothon keresztül is kezelhetőek.

Komfortos használat

A CL3G egy nagyon egyszerűen kezelhető vezérlőpanellel rendelkezik. A funkciók működtetése, beleértve a lézersík pontos beállítását, hatékony és gyors. A Bluetooth modulnak köszönhetően a felhasználó mobil eszközzel is irányíthatja a műszert. Mindezeket egy kompakt és robosztus ház teszi teljessé, amely kézreálló, könnyen telepíthető és szállítható.

Nivel System - Európában tervezve

A legnagyobb hozzáadott érték - lépj ki a keretek közül

A legújabb CL keresztlézert és NL700 forgólézer sorozatot Lengyelországban tervezték és fejlesztették. A elmúlt évtizedekben szerzett tudást, tapasztalatot és felhasználói igényeket figyelembe véve alkották meg az új eszközöket, ahol már nem kell kompromisszumot kötni.

 

Szállítási csomag tartalma: 

  • CL3G keresztlézer
  • Li-Ion akkumulátor
  • CH-USB-C hálózati töltő
  • CL-BR többfunkciós falitartó
  • LF-1 padlószintező adapter
  • TR-G mágneses jellap
  • FTR-G padló jellap - 2 db
  • GL-G szemüveg
  • Bélelt koffer

Nivel System APP a Google Play oldalán Nivel System APP az Apple Store oldalán

Nivel System CL3G zöld keresztlézer

Főbb technikai adatok

LézerfényZöld fényű (515 nm), class 2
Szintezési pontosság± 2,0 mm / 10 m
Szintezési tartomány30m / 70m jelfogóval
Önszintező képesség±3°
Ferde sík használataVan
BluetoothVan
Kivetített lézersugarak1 x vízszintesen (360°), 2 x függőleges (360°)
Állványmenet mérete1/4" és 5/8”
Áramellátásújratölthető 3,7V Li-Ion akku 4000 mAh
Környezeti védelemIP54
Működési hőmérséklet-10°C to +50°C
Méretek130 x 90 x 133 mm
Súly0,9 kg
Garancia2 év, magyarországi szervízzel
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.