Termékcsoport
Bevásárlókosár

Nivel N32x optikai szintező csomagban

Nivel N32x optikai szintező csomagban
Nivel N32x optikai szintező csomagban
Nivel N32x optikai szintező csomagban
Nivel N32x optikai szintező csomagban
Nivel N32x optikai szintező csomagban
Nivel N32x optikai szintező csomagban
Nivel N32x optikai szintező csomagban
Nivel N32x optikai szintező csomagban
Nivel N32x optikai szintező csomagban

Termék adatai:

Nivel System N32x szintező csomagban

Precíz optikai szintezőműszer az igényes felhasználók számára.

Nivel System N32x optikai szintező egy nagyon precíz, magasságkülönbségek mérésére alkalmas eszköz. A műszer kiváló optikával van felszerelve, ezáltal nagyon éles és tiszta képet biztosít még nagy távolságokban is. A mágneses csillapítású kompenzátor lehetővé teszi a mérések elvégzését még olyan munkaterületeken is, ahol a szintezőállvány folyamatos vibrációnak van kitéve. A műszer por- és vízálló, így a rossz időjárási vagy nagy porterhelésű környezetben is tartósan teljesít. A szintező alkalmas földmérőknek, útépítőknek, magasépítőknek vagy régészeknek – vagyis minden olyan szakembernek, akik a nagy pontosságot és a megbízhatóságot igényelnek méréseik során.

NAGY PONTOSSÁG

Az kiváló minőségű optikai rendszernek köszönhetően (32x nagyítású lencse) 1,5 mm- es középhiba pontosságot garantál az 1 km -es oda-vissza szintezésnél. A szintező alkalmas pontos geodéziai mérésekre, valamint az általános építőiparban előforduló szintezési mérésekre is. Tiszta és éles leolvasási kép..

NEHÉZ TEREPEN IS HASZNÁLHATÓ

A beépített mágneses rezgéscsillapító rendszer (kompenzátor) automatikusan vízszintbe állítja a műszert. Ennek köszönhetően instabil, mozgó felületeken is (pl. nehézgépek közelében, talajfúrás, cölöpözés, vésés) folyamatos lehet a munkavégzés. A berendezés magas fokú víz- és porállósággal rendelkezik (IPx6).

MINIMÁLIS SZINTEZÉSI TÁVOLSÁG

Az eszköz kialakítása révén csupán 0,3 méteres a legrövidebb fókusztávolság, így a nagyon rövid távolságok mérése esetében sem kell pozíciót változtatni.

KÉNYELMES KEZELÉS

A végtelenített finomállító csavar segítségével pontosan beállíthatja a szintezőlécre való irányzást, az érzékeny szelencés libella pedig lehetővé teszi gyors és pontos vízszintbe állítást.

STABIL ÉS MEGBÍZHATÓ

A sziklaszilárd fémház, valamint a magas minőségű alkatrészek biztosítják a problémamentes működést akár a legzordabb körülmények között is. A gyári szervizek hosszú éveken keresztül megoldják a szintező megbízható működését akár beszabályozással, de szükség esetén teljes alkatrészellátással és javítással is.

BIZONYÍTOTTAN MEGBÍZHATÓ BERENDEZÉSEK

Az építési területeken használt mérőeszközök a legmagasabb tartóssági tesztnek vannak alávetve. Ezeknek a műszereknek poros környezetben, vizes környezetben, nehézgépek között is biztosítania kell a stabil és hibamentes méréseket. Ezért a már a 20 éve működő Nivel System termékeinél a minőséget helyezi előtérbe. Ezt a kijelentést biztosítja, hogy az Nx optikai szintezők a legjobb minőségű alkatrészekkel vannak felszerelve, illetve értékesítés előtt minden egyes eszköz pontossági és minőségi teszten esik ár, ezt igazolja a gyártói műszertanúsítvány.

Alkalmazási területek:

 • klasszikus szintezés – terepi magasságkülönbségek mérése
 • földmunkák – talajkiegyenlítés és árokásás, tükör kiszedés
 • útépítési munkák
 • burkolási munkák – parkolók, autóbeállók, teraszok építése
 • mélyépítési munkák – árkok képzése, valamint csővezetékek fektetése
 • kertépítés és mezőgazdasági munkák

 

Szállítási csomag tartalma: 

 • N32x szintezőműszer
 • Objektívvédő sapka
 • Szabályzó tű
 • Függő zsinór
 • Bélelt koffer
 • SJJ1 szintezőállvány
 • TS-50 szintezőléc
Nivel N32x optikai szintező

Főbb technikai adatok

Pontosság± 1,5 mm / 1 km
Objektív hossza215 mm
Képegyenes
Nagyítás32X
Lencse átmérője42 mm
Látómező1°20' (2,3 m)
Felbontás3,5"
Minimális fókusztávolság0,3 m 
Működési hőmérséklet tartomány-20°C és +50°C között
Környezeti védelemIP66
Méretek130 X 215 X 140 mm
Súly1,75 kg
Garancia5 év, magyarországi szervízzel
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.