Termékcsoport
Bevásárlókosár

Optikai szintezők műszerek

Gyártó: HEDUE Cikkszám: N106
hedue NA24 optikai szintezőÁltalános építőipari használatraA hedue NA24 optikai szintező műszer ideális választás általános építőipra és szintezési felhasználásra. Az automata szintező kompenzátor területe ±15". A szintezőműszer végtelenített paráncsavarral és 24x nagyítással rendelkezik. ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: N108
hedue NA32 optikai szintezőÁltalános építőipari használatraA hedue NA32 optikai szintező műszere általános szintezési feladathoz ajánlott, 32* nagyítással. A szintezőműszer pontossága 1km oda-vissza szintezéssel 1mm. A lencse átmérője 38 mm. Minimális fókuszálható távolság 0,3 mA hedue ..
Gyártó: HEDUE Cikkszám: N102
hedue NX32 optikai szintezőAutomata építőipari szintező magassági szintek méréséhez.A hedue NX32 szintező mágnesesen csillapított kompenzátorral van szerelve, mely automatikusan elvégzi a vízszintes beállást. Ehhez elegendő a készüléken lévő libellát megközelítőleg beállítani. A libella beál..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1000
Nivel System N24x szintezőPrecíz optikai szintezőműszer az igényes felhasználók számára.Nivel System N24x optikai szintező egy nagyon precíz, magasságkülönbségek mérésére alkalmas eszköz. A műszer kiváló optikával van felszerelve, ezáltal nagyon éles és tiszta képet biztosít még nagy távolsá..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1100
Nivel System N32x szintezőPrecíz optikai szintezőműszer az igényes felhasználók számára.Nivel System N32x optikai szintező egy nagyon precíz, magasságkülönbségek mérésére alkalmas eszköz. A műszer kiváló optikával van felszerelve, ezáltal nagyon éles és tiszta képet biztosít még nagy távolsá..
Gyártó: Nivel System Cikkszám: N1100csom
Nivel System N32x szintező csomagbanPrecíz optikai szintezőműszer az igényes felhasználók számára.Nivel System N32x optikai szintező egy nagyon precíz, magasságkülönbségek mérésére alkalmas eszköz. A műszer kiváló optikával van felszerelve, ezáltal nagyon éles és tiszta képet biztosít még na..
Tételek 1 től 6-ig / összesen 6 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.